TNG Group AB · Publicerad 13 nov

Vi på TNG söker dig som vill arbeta som löneadministratör / Hr konsult för kommande uppdrag i Örebro.

I Örebro vill vi nu komma i kontakt med dig som vill arbeta som löneadministratör på uppdrag hos våra kunder. Med ett sinne för struktur och ett professionellt bemötande blir du en viktig tillgång på din framtida arbetsplats.
TNG samarbetar med flera av Sveriges attraktiva företag, både lokalt verksamma och internationella, i många spännande branscher där du som konsult eller direktanställd ställs för intressanta utmaningar i din karriär.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En självständig roll hos våra uppdragsgivare där du kan bidra med struktur och integritet. Vi har flera intressanta kunder med spännande och utvecklande uppdrag där du får chansen att bredda ditt kontaktnät och utveckla din kompetens. Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter

Tjänster som löneadministratörer är ofta en mix av diverse ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter men kan exempelvis vara som följande:
  • Månadsvis ta fram löner inklusive hantering av sjuklön och semesterlön
  • Besvara frågor om lön och kollektivavtal från medarbetare och ledning
  • Administrera utläggsredovisning och reseräkningar
  • Administrera personaldokumentation såsom anställningsavtal och arbetsgivarintyg
  • Hantera tjänstepensioner
  • Lösa lönerelaterade problem med hjälp av gällande regelverk och kollektivavtal
  • Chefsstöd inom HR-området
  • Kompetensförsörjning och rekrytering
  • Utreda behov, planera och genomföra utbildningar inom HR-området
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragen kan skilja sig åt gällande längd och omfattning. Vi söker därför dig som både vill jobba heltid och dig som vill jobba deltid. Som löneadministratör kommer du själv eller med andra löneadministratörer vara en objektiv part i verksamhetens lönehantering. Det är alltid meriterande med ytterligare språkkunskaper då kunderna ofta är internationella företag.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utbildning inom löneadministration / HR eller har motsvarande tidigare erfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med något lönesystem.

Som person har du känsla för service med en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete då deadlines är en del av arbetets natur. Vidare så är du noggrann och har en stor integritets- och sekretessförmåga.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Group AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad.

TNG ser till jobbsökares framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare.

TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Alla våra lediga jobb: https://www.tng.se/lediga-jobb
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid, Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner