TNG Group AB · Publicerad 17 juli

Till en av våra industrikunder i länet söker vi en leverantörsutvecklare / SQE.

Har du tidigare erfarenhet av leverantörsutveckling? Är du driven, kundfokuserad och duktig på att agera utifrån egna prioriteringar? Då kan detta vara rollen för dig! Till en av våra kunder i regionen söker vi dig som vill fortsätta att driva kvalitetsarbetet inom köpt material framåt på enheten. Uppdraget är initialt på konsultbasis med möjlighet till anställning hos kund efter uppdragets slut. Preliminär start under slutet av augusti.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Uppdraget är hos en namnstark kund med tekniskt avancerade produkter.

Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av goda förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och en marknadsmässig lön

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Initiera, driva och följa upp reklamationer och 8D rapporter mot leverantörer.
  • Stöd i leverantörernas korrigerande åtgärder.
  • Hantera interna kundrelationer och samarbeta med inköpsavdelningen i kvalitetsutveckling av leverantörer
  • Stötta inköpsavdelningen vid val av nya leverantörer.
  • Ansvarig för att etablera, upprätthålla och förbättra leverantörskvalitén samt införa kvalitetsförbättrande åtgärder hos leverantörer i regionen.
  • Utföra revisioner hos leverantörer.
  • Analysera reklamationsstatistik och föreslå och driva igenom åtgärder.
  • Utbilda leverantörer i grundläggande kvalitetsförbättrande åtgärder.
Rollen innebär också

I rollen rapporterar du till företagets SQE-chef som är stationerad på annan ort. Resande i tjänsten förekommer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant teknisk utbildning och med tidigare erfarenhet inom kvalitetsområdet. Du har sannolikt tidigare arbetat som leverantörsutvecklare / SQE. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Som person är du självgående, kundfokuserad och kan agera utifrån egna prioriteringar. Du arbetar självständigt och har en förmåga att leda andra. Vidare är du planerande och har en god organisationsförmåga. Du är analytisk och arbetar och tar beslut utifrån fakta.

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga