TNG Group AB · Publicerad 2 juli

Vill du arbeta med branschens modernaste erbjudande? Tror du på fördomsfri rekrytering och bemanning?

Om du har svarat JA på frågorna ovan så bör du läsa vidare. Vi på TNG söker ytterligare en mötesbokare till vårt framgångsrika team i Örebro och Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Att vara mötesbokare på TNG innebär att aktivt bidra till företagets omsättning genom att på ett affärsmässigt och kundorienterat sätt bidra till en fantastisk tillväxt där du bidrar med din expertis inom mötesbokning.

Du som söker blir del av vårt starka och framgångsrika team av mötesbokare, som sitter i Örebro och Stockholm. Genom aktiv coachning och tid för träning och inspiration från andra ser vi till att du utvecklas och får en kul vardag.

TNG är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare.

Dina framtida arbetsuppgifter

Mötesbokning är en viktig del i försäljningsprocessen och för många företag är arbetet att boka nykundsmöten tidskrävande och utmanande med beslutsfattare som är svåra att nå. Som mötesbokare på TNG kommer därför din främsta arbetsuppgift vara att boka ett första möte med potentiella kunder, men även att upprätthålla goda relationer med redan befintliga kunder. En viktig del i denna tjänst är även att ansvara för ett kontinuerligt arbete med att identifiera nya potentiella kunder d.v.s. prospektering.

Till din hjälp har du moderna, digitala, lösningar och system, samt en närvarande ledare/chef och kollegor som gärna utbyter erfarenhet och hjälper dig framåt.

Rollen innebär också

Tjänsten är, på heltid, placerad på TNGs kontor i Örebro, med start efter sommaren 2018.

Urvalsprocessen med intervjuer kommer att pågå under sommaren, så skicka in din ansökan så snart du kan.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du tidigare har arbetat med telefon som ditt främsta arbetsredskap.Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, då kommunikation med TNG:s kunder behöver utföras på svenska, både muntligen och skriftligen. Som person sporras du av att arbeta mot mål, men också av att skapa nya relationer och bygga förtroende över telefon.

Vi är övertygade om att du är en drivande, sälj- och resultatinriktad person med stora ambitioner. För att trivas hos oss är du liksom vi prestationsinriktad, med en sympatisk approach till kollegor och kunder.

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 aug
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
TNG

Inga fler liknande jobb tillgängliga