TNG Group AB · Publicerad 26 sept

Vill du arbeta på ett ledande företag inom avancerade system för tunga fordon? Sök tjänsten som installatör / servicetekniker!

Är du tekniker eller installatör och längtar efter ett arbete som erbjuder dig mer självständighet? Som resande servicetekniker / installatör får du ett fritt arbete där du själv planerar din arbetsdag. Du kommer att få träffa på härliga kunder och hjälpa dem med installationer och service av ett branschledande system för tunga fordon.

Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Det finns goda möjligheter till att tjänster övergår till anställning hos kund.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En roll med stort eget ansvar. Du börjar din anställning med en produktutbildning och kommer sedan att självständigt resa runt till företagets kunder och ansvara för installationer, översyn och reparationer. De kunder som tillhör regionen finns från Uppsala till den södra delen av Sverige.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Installationer av system och utrustningar hos våra kunder
  • Självständigt planera och utföra kalibreringar, översyn och reparationer hos våra kunder
  • Utföra tester på produkter innan leverans och efter service
  • Svara på service- och supportfrågor via telefon och mail
  • Hantera godsmottagning och serviceordrar
  • Beställa reservdelar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från vårt kontor i Örebro, där du har kompetenta och engagerade kollegor.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen har du grundläggande mekanikkunskaper och erfarenhet från praktiskt mekaniskt arbete, t ex som fordons- eller lastbilsmekaniker. Meriterande är erfarenhet även av elektronik med felsökning och liknande. Du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga