TNG Group AB · Publicerad 4 nov 2021

Vill du bli en del av ett framgångsrikt företag med ett starkt varumärke? Sök jobbet som Transportplanerare till Kesko idag!

Är du en strukturerad och driven person med god förmåga att planera? Vill du ta nästa steg i karriären och vara del av Keskos fortsatta utveckling framåt? Bra! Då kan rollen som Transportplanerare vara något för dig!

Välkommen med din ansökan. Urval skör löpande.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Kesko är just nu inne i ett väldigt intressant skede, både för företaget och varumärket. Som helägt dotterbolag till internationella handelskoncernen Kesko - med verksamhet i Norden, Baltikum och Polen - har vi som mål att bli nummer ett för hemmafixare och proffs inom bygg och renovering.

Hos Kesko fokuserar vi på människan - oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Bygg och renovering handlar om förtroende - och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket, då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att utvecklas. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som transportplanerare kommer du att vara ansvarig för att boka rätt resurser till våra transportörer på daglig nivå samt besluta om den mest kostnadseffektiva transportlösningen på ordernivå för Kesko så att den blir så effektiv, lönsam och miljövänlig som möjligt.

Du planerar, genomför och följer upp dagliga uppgifter inom ansvarsområdet med fokus på att nå ställda mål, samt att de dagliga uppgifterna utförs i enlighet med Keskos policys, riktlinjer, värderingar, rutiner och metoder, liksom i enlighet med företagets miljö- och kvalitetskrav.

Du har daglig kontakt med våra försäljnings- och logistikavdelningar, samt med transportörer/åkerier i transportfrågor. Du bokar och planerar transporter samt gör uppföljning av kapacitetsutnyttjande. Du deltar i förbättringsarbete och utvecklar arbetssätt och rutiner inom transport/logistik.

Rollen innebär också

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du rapporterar till Transportchefen för Kesko.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet av transport- och fraktoptimering. Du är insatt i "transportekonomi" och har förståelse för hur fraktoptimering påverkar kostnader och resultat.

Rollen kräver att du har goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av Centiro eller motsvarande system är meriterande. Du har sinne för ordning och struktur och har ett systematiskt arbetssätt. Du är starkt kvalitetsmedveten, kommunikativ och har en positiv, öppen och engagerad attityd.

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga