TNG Group AB · Publicerad 12 sept 2019

Ekonomer, logistiker och ingenjörer för konsultuppdrag i Örebro.

Vi på TNG erbjuder dig möjligheten att arbeta på spännande företag i en mängd olika branscher och områden som bl.a ekonomi, logistik, inköp & IT. Uppdragen varierar utifrån kundens önskemål men kan komma att röra sig om heltid respektive deltid och variera i längd. Som underkonsult / konsult hos TNG får du en unik möjlighet till att utvecklas, både i ditt yrkesområde och som person.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult har du möjlighet att bredda din kompetens och snabbt få mycket erfarenhet. Vidare har du möjlighet att utveckla ditt kontaktnät och därmed skapa fler karriärmöjligheter. Vi har flera namnstarka kunder med utvecklande och spännande uppdrag. Utöver detta erbjuds du ett kollektivavtal med attraktiva villkor och förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannasektorn, rekryterar och bemannar ex:
  • Ekonomer (Vi ser gärna att du har erfarenhet av självständiga bokslut och redovisning men inget krav)
  • Logistiker
  • Administratörer
  • Ingenjörer
  • HR - personer
Vi har även en avdelning med IT-specialister som bara inriktar sig på att tillsätta IT-jobb.

Rollen innebär också

Då kunderna ställer olika krav söker vi personer med varierande bakgrund. Vi söker både dig som är nyexaminerad eller som har några års erfarenhet och / eller eget företag. Uppdragen kan koma att variera i längd och omfattning beroende på dina och kundens önskemål. Vi tillsätter tjänster i hela mellersta Sverige i en mängd olika branscher.

VEM ÄR DU?

Du är strukturerad och duktig på att göra prioriteringar i ditt arbete. Då du kommer att arbete med flera olika personer beroende på arbetsuppgift ser vi också att du har goda sociala färdigheter och har lätt för att samarbeta. Det är även meriterande om du har god vana av något affärssystem. Du tar ett stort eget ansvar och kan självständigt lösa problem.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga