TNG IT Digital · Publicerad 31 aug 2020

Till framgångsrika EMBA söker vi dig som trivs med att ta stort eget ansvar och vill arbeta i en självständig och bred roll!

Vill du ansvara för utvecklingen och förvaltningen av affärssystemet IFS för ett etablerat och världsledande bolag? Har du goda programmeringskunskaper inom exempelvis Oracle och SQL? Bra. Vi söker nu dig som gillar problemlösning och trivs i en verksamhetsnära roll där dina tekniska erfarenheter och kreativa förmågor utmanas och utvecklas.

Hör av dig så berättar vi mer!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

EMBA verkar i en internationell miljö och har trots rådande världsläge en fortsatt kraftig tillväxt. Företaget har stabila finanser och starka ägare med fokus på framtiden. Hos oss blir du en del av en bred verksamhet med många kompetenta och engagerade kollegor. Du erbjuds en viktig och central roll med många olika kontaktytor såväl internt som externt. Vidare erbjuder vi stora möjligheter att påverka inte bara din egna roll utan även rutiner och processer gällande utvecklingen av affärssystemet. Just nu driver vi dessutom många intressanta projekt inom IT som vi hoppas att du vill bli en del av.

Dina framtida arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara över vårt ERP-system IFS. Du erbjuds en bred och varierad roll med uppgifter som:
  • Ansvara för arbetet kring förvaltning, underhåll, utveckling och support till användare för IFS och vårt egenutvecklade system.
  • Databasadministration och komplex felsökning
  • Driva och genomföra förbättringsarbete enligt Lean
  • Involverad i driften av servrar, nätverk, datorer och kringutrustning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du tillhör vår IT-avdelning och arbetar tätt ihop med både kollegor, konsulter och våra leverantörer. Du kommer att vara placerad på EMBAs huvudkontor i Örebro.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är en erfaren programmerare med erfarenhet och kunskap inom Oracle och SQL. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med utveckling och förvaltning av affärssystem, gärna IFS. Erfarenhet av projektledning och kommunikation med användare är av stort intresse för oss då ditt arbete bedrivs nära användarna. Eftersom du även kommer arbeta med supportfrågor bör du ha en god förmåga att felsöka, analysera och lösa problem. Vi hoppas att du har ett intresse av IT-drift och IT-säkerhet. Som person är du prestigelös, lyhörd och trivs med att ha många olika kontaktytor. Vidare har du ett starkt eget driv och är serviceorienterad. Du bör vara strukturerad och ha en bra förmåga att leda och dokumentera ditt arbete.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 sept 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga