Trioplast Fjugesta · Publicerad 9 feb

Nu söker vi en erfaren underhållstekniker till Trioplast Fjugesta AB som vill vara med och utveckla verksamheten.

Har du tidigare erfarenhet av underhåll och mekanik? Är du serviceorienterad, flexibel, systematisk och vill arbeta i en organisation med korta beslutsvägar? Då kan du vara den mekaniker vi söker för rekrytering till Trioplast i Fjugesta. Företaget är placerat i natursköna Fjugesta med 20 minuters bilresa från Örebro. Vi är ett växande företag som ser en fortsatt tillväxt under 2018.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är ett framgångsrikt företag i en internationell koncern där du får vara med och utveckla verksamheten. Vi arbetar kundnära och har sedan flera år aktivt arbetat med förbättringsarbete i verksamheten. I din roll som underhållstekniker får du möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget i dess fortsatta framgång. Framtiden ser ljus ut och vi fortsätter att investera i verksamheten.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som underhållstekniker ingår du i företagets underhållsavdelning och arbetar med förebyggande och avhjälpande mekaniskt underhåll. Tillsammans med dina kollegor på avdelningen och övriga medarbetare verkar du för att få en störningsfri och driftsäker produktion.

Rollen innebär också

Trioplast Fjugesta har ett 40-tal medarbetare. Du rapporterar till företagets underhållsansvarige.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en verkstadsteknisk utbildning och/eller dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en van felsökare och har kunskaper inom pneumatik och hydraulik samt kunskaper om hantering av rullningslager. Vidare har du datorvana och kan ta ansvar för en del inköp.

Som person är du analytisk, resultatorienterad, systematisk och uppnår resultat med hög kvalitet. Du är stödjande och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Vidare trivs du med att vara specialist inom ditt område och utvecklas kontinuerligt i din yrkesroll. Då rollen ibland innebär snabb förändring är du flexibel och har lätt för att planera om.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
TNG IT