Trioplast Fjugesta · Publicerad 4 sept

För dig som är resultatinriktad och vill påverka verksamhetens tillväxt och lönsamhet.

Trivs du med ett högt tempo, är initiativrik, resultatorienterad och kommunikativ? Vill du arbeta i en organisation med korta beslutsvägar? Då kan du vara säljaren vi söker för rekrytering till Trioplast i Fjugesta. Företaget är placerat i natursköna Fjugesta med 20 minuters bilresa från Örebro. Trioplast Fjugesta AB är ett företag som ser en fortsatt tillväxt under året!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är ett framgångsrikt företag i en internationell koncern där du får vara med och utveckla verksamheten. Vi arbetar kundnära och har sedan flera år aktivt arbetat med förbättringsarbete i verksamheten. I din roll som säljare får du möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget i dess fortsatta framgång. Framtiden ser ljus ut och vi fortsätter att investera i verksamheten.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med försäljning B2B av industrifilm främst från fabriken i Fjugesta samt från de andra enheterna inom affärsområdet. Som säljare hittar du nya affärsmöjligheter och bearbetar befintliga kunder. Du bokar dina egna kundbesök, offererar, förhandlar och avslutar dina affärer.

Tjänsten innebär ett antal resdagar per vecka i främst Mälardalen och angränsande län.

Rollen innebär också

Trioplast Fjugesta har ett 40-tal medarbetare. Du rapporterar till företagets VD och ingår i ett team med tekniska säljare i affärsområdet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har ett intresse för teknik och gärna en förståelse för processindustri. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande bransch. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Vidare har du goda IT-kunskaper och har sannolikt erfarenhet av att arbeta i ett CRM-system.

Som person ser du och tar tillvara på affärsmöjligheter och har ett starkt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet. Du kommunicerar klart och tydligt och samarbetar effektivt med andra. Vidare agerar du på eget initiativ, är resultatorienterad och får saker att hända samt tar ansvar för resultatet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning