VentPartner Sverige AB · Publicerad 8 apr 2021

Vi söker en initiativrik ekonomiassistent som vill utvecklas i sin yrkesroll.

Är du en ekonomiassistent som trivs med varierande arbetsuppgifter? Är du prestigelös och serviceinriktad? Bra! Då kan du vara den ekonomiassistent vi söker för rekrytering till framgångsrika VentPartner med placering i Örebro. Koncernen som omsätter ca 250 MSEK består av fyra bolag och ingår i Instalco som är ett av Nordens ledande installationsföretag inom vs, el, ventilation, kyla och industri.

Du kommer till ett företag med korta beslutsvägar som sitter i moderna lokaler nära centrala Örebro.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VentPartners mål är att deras medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet, engagemang och framtidstro för sitt arbete och sin arbetsplats. Tillsammans skapar de "VentPartner - det självklara valet!" för dem själva och sina kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent ingår du i ett team med två kollegor, du rapporterar till företagets ekonomichef. Ekonomiavdelningen ansvarar för redovisningen i fyra bolag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Fördelning och kontering av inscannade leverantörsfakturor.
  • Granska och skicka kundfakturor.
  • Läsa in in- och utbetalningar.
  • Kontoavstämningar
  • Bevaka kundfordringar.
  • Löpande bokföring och delaktighet i månadsbokslut.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innebär också att ge service till övriga kollegor på andra orter som t ex entreprenadchefer och projektledare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en gymnasieexamen eller YH-utbildning inom ekonomi/redovisning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i något affärssystem, Excel och i svenska (både i tal och skrift).

Som person tar du ett stort eget ansvar och agerar på eget initiativ. Vidare så är du serviceinriktad med ett systematiskt arbetssätt. Du har ett intresse för att utvecklas i din yrkesroll och att bredda samt fördjupa dina kunskaper inom redovisning.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga