W-Invest Fastigheter · Publicerad 2 juli 2020

Vi söker en analytisk och noggrann ekonom med kunskap i bokslut och koncernredovisning till ett stabilt och lönsamt familjeföretag

Trivs du att arbeta i en bred roll inom redovisning där du har ett stort eget ansvar? Vill du utvecklas i din yrkesroll och har lätt för att samarbeta med andra? Bra! Då kan du vara den redovisningsansvariga vi söker för rekrytering till W-Invest Fastigheter i Örebro.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som redovisningsansvarig har du varierande arbetsuppgifter och möjlighet att förbättra och att utveckla arbetssätt inom ditt arbetsområde.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du rapporterat till vVD och har ett nära samarbete med både kollegor och externa kontaktytor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring, löner, deklarationer och månadsavstämningar (ca 20 bolag)
  • Delårs- och årsbokslut
  • Koncernredovisning
  • Hyresavisering samt fakturering
  • Administrera projekt i ekonomisystemet 3L
  • Löpande kontakt med företagets IT-leverantör samt systemleverantörer.
  • Administrativa arbetsuppgifter för bolagen
Rollen innebär också

Framgent kan rollen utvecklas med att även få arbeta med analyser, resultatuppföljning och likviditetsplanering.

VEM ÄR DU?

Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van användare av Excel och sätter dig snabbt in i nya IT-system. Du har mycket goda kunskaper i svenska men kan även kommunicera på engelska.

Som person tar du ett stort eget ansvar och har ett systematiskt arbetssätt. Vidare så är du analytisk och har ett intresse för att utvecklas i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta med andra och håller deadlines.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga