Youcal · Publicerad 11 mars 2021

Sugen på F#, Elixir, AWS, .NET? Vill du digitalisera nya branscher och ersätta föråldrad teknisk infrastruktur? På Youcal uppskattar vi ett gott hantverk och söker efter dig som vill fortsätta utveckla branschen och arbeta med funktionell programmering.

Information om tjänsten

Youcal är ett entreprenörsdrivet produktbolag med lång erfarenhet inom betalningar på internet. Professionals Nord söker nu en passionerad utvecklare som vill bli en del av ett snabbväxande fintech-startup. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Youcal. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Youcals önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

I Youcals miljö samsas moderna betaltjänster som Open Banking och Swish med stabila traditionella girotjänster och kortbetalningar. Du välkomnas till ett passionerat och agilt utvecklingsteam på 7 personer som brinner för funktionell programmering och event-drivna system. Teamet har olika bakgrunder från Trustly, eBay, Klarna, Payson m.fl och tillsammans har vi kul på jobbet med höga ambitioner. Inom bolaget finns stora möjligheter att påverka verksamheten, utvecklingen och tillväxten då beslutsvägarna är korta. Alla anställda är delägare i bolaget, något som även är möjligt för dig.

Arbetsuppgifter

Vi ser programmering som en lagsport och på Youcal stöttar man varandra och delar med sig av kunskap och erfarenheter. Daily standups, parprogrammering och kompetensutvecklings-luncher är en del av vår vardag. Varje medarbetare ska få valfrihet i arbetsuppgifterna och du kommer att få möjlighet att arbeta med det som ligger nära din passion och intresse. På Youcal har vi en agnotisk syn på teknikval med övertygelsen att bäst teknik vinner. Därför är vi villiga att utmana oss och kliva utanför vår comfortzone.

För att förtydliga kommer du bland annat att:
  • arbeta med funktionell programmering
  • utveckla Open Banking tjänster
  • arbeta med betalningar i realtid
Vi söker dig som

Har några års erfarenhet i yrket och har sett ett och annat ramverk komma och gå. Har du tidigare arbetat med betallösningar är det självklart positivt. Vi ser gärna att du har en IT-relaterad akademisk utbildning i grunden. Du är bekväm i .NET miljöer och har god erfarenhet av databaser, tex SQL Server eller PostgreSQL. Vidare har du ett stort intresse för funktionell programmering, gärna Elixir/Erlang eller F#. Har du brottats med molntjänsterna AWS eller Azure samt kikat på serverless-lösningar som exempelvis AWS Lambda hör vi gärna mer om det också.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Youcal. Du har självklart ett stort intresse för programmering och datavetenskap. Du är nyfiken och öppensinnad för både nya tekniker men även nya människor. Vidare tar du ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Örebro, flexibilitet finns att arbeta på distans
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Läs mer om Youcal och deras erbjudande här!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 maj 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga