byBrick · Publicerad 18 mars 2021

Vi söker dig som har ett genuint intresse för programmering och som vill arbeta med ny teknik. Hos byBrick får du chans att utvecklas i en miljö med kompetenta kollegor och spännande startup-projekt. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

byBrick expanderar och Professionals Nord söker för byBricks räkning en utvecklare. byBrick i Örebro är en grupp på 12 personer bestående av utvecklare, testare/projektledare och säljare. Som utvecklare arbetar du i mindre team mot olika uppdrag. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos byBrick under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och byBricks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos byBrick kommer du att arbeta med startups där de allra flesta uppdrag innebär utveckling av applikationer och molnlösningar. Du kommer att arbeta i javascript och tillhörande ramverk som React, React Native, Angluar samt backend i .NET Core, NodeJS. Du kommer även att arbeta med cloudlösningar i AWS och Azure.

Hos byBrick får du arbeta med modern teknik och möjlighet att påverka teknikstacken ni arbetar med. Du erbjuds en individanpassad utvecklingsplan där du får möjlighet att utvecklas inom områden eller tekniker som intresserar dig.

Vi söker dig som

Är en vass javascript utvecklare. Vi ser positivt på om du har en utbildning inom systemvetenskap, datavetenskap, YH-utbildning eller liknande alternativt att du skaffat dig gedigen kunskap på egen hand eller via tidigare arbeten. Oavsett om du är junior eller har tidigare erfarenhet är du välkommen med din ansökan. Det viktigaste är att du har ett genuint intresse och vi ser gärna att du kan visa upp egna projekt eller din Github, något som bör framgå i din ansökan.

Du har även mycket goda kunskap i svenska och engelska då båda språken förekommer i arbetet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos byBrick.
Du är intresserad av teknik och har en bred teknisk grund. På byBrick arbetar man tillsammans så att dela med sig av kunskap och erfarenheter tillhör vardagen. Du har ett nytänkande och är inte rädd för att testa och lära dig nya tekniker. Som utvecklare ser vi även att du har en god problemlösande förmåga.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro, distansarbete under rådande omständigheter
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Läs mer om byBrick här!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga