KB Components · Publicerad 28 sept

KB är ett välmående teknikföretag och vi har nöjet att kunna erbjuda en intressant tjänst i ett växande företag med internationell verksamhet

Rollen
I din roll är du länken mellan projekt/marknad och produktion. Du deltar i offertberedning, tar fram nya kravspecifikationer, inför nya automationer. Standardisering och optimering av stabila och kostnadseffektiva processer för serieproduktion är också en del av arbetet, likaså rationaliseringar och ständiga förbättringar. En betydande del av tjänsten innefattar robotprogrammering (främst ABB), arbete med visionsystem (främst Cognex) och uppföljningssystem OEE (RSProduction) varav god IT vana är nödvändig. Erfarenhet i automation är meriterande.

Profil
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av liknade arbetsuppgifter gärna maskiningenjör eller annan lämplig utbildning och med intresse av IT.

Du bör ha erfarenhet av robotarbete, 6-axliga och portalrobotar (ABB, SEPRO, WEMO och WITTMAN). Erfarenhet av bilindustri är meriterande, samt LEAN arbete och automation.

Personliga egenskaper
Som person värdesätter vi kreativitet för att komma på nya lösningar, samt en initiativkraft för att genomdriva dem. Problemlösning ser du som utvecklande och motiverande. Du skall ha en god kommunikativ och skriftlig förmåga och en vilja att dela med dig av dina kunskaper för att utveckla företaget framåt.

Placering är i Örkelljunga. Resor förekommer i tjänsten, även utrikes, varför du bör behärska engelska bra i både tal och skrift.

Ansökan
Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 2016-10-31. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Chef PPT, Jukka Valtonen, tel. 0435-56 125. För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Personalansvarig Johanna Henriksson, tel. 0435-56124.

KB Components omsätter ca 700 MSEK och har en lång tradition inom utveckling och produktion av tekniskt avancerade plastkomponenter. Med kvalitet som vårt främsta ledord leder vi utvecklingen inom plastindustrin där vår vision är att vara världsledande avseende tekniskt avancerade polymera produkter för krävande industriella applikationer. Vårt kundsegment finner du inom både lätta fordon, tunga fordon, möbelindustri, medicinteknik och övrig industri. Utveckling, produktion och försäljning sker i någon av våra anläggningar i Anderstorp, Örkelljunga, Kaunas i Litauen, Puebla i Mexico eller Wuxi i Kina.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga