Cargoit i Skandinavien AB · Publicerad 19 sept

I slutet av din utbildning eller nyexaminerad och vill vara en del av ett roligt team på ett kreativt företag med en stark tilltro för framtiden? För rätt person finns utvecklingsmöjligheter både kunskapsmässigt och karriärmässigt.

CargoIT utvecklar och säljer moderna, effektiva och kundanpassade
IT-lösningar för logistikbranschens ledande aktörer, nationellt och internationellt. Företaget ligger i framkant och möter branschens allt högre och mer komplexa krav vilket gör att efterfrågan på våra produkter är hög. Vi vill fortsätta överträffa branschens och kundens krav och vill förstärka vår organisation med en driven trainee som vill utvecklas och ser karriärmöjligheter som systemutvecklare inom CargoITs framgångsrika IT- system för logistikbranschen. CargoIT utvecklar och erbjuder ett nytt moln- och webbaserat IT- system för transport & logistikmarknaden. Affärssystemet har fokus på IT-stöd för transporter, lagerhållning, tullhantering och kommunikation. Marknaden för dessa system är global.

Om traineerollen som systemutvecklare

Målsättningen med traineerollen är att du ska utvecklas till en framgångsrik medarbetare på CargoIT. Till din hjälp kommer du få en erfaren mentor som kommer vara ditt stöd.
Traineeperioden bjuder på arbete och erfarenhet från nya såväl som pågående kundprojekt. Tjänsten skall på sikt leda till att du skall bli en framgångsrik systemutvecklare.

I arbetet som trainee ska du medverka till att ta fram kundanpassade lösningar, som ger kunden möjlighet att ha en effektiv administrativ hantering av sitt logistikflöde med total kontroll.

Vi tror att du har läst logistik, systemering/programmering på högskolenivå eller skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Grundläggande kunskap och förståelse för Java och utveckling av webb-applikationer är meriterande och uppskattat är även erfarenhet av transport och logistik.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett roligt team och ett dynamiskt företag med en stark tilltro till framtiden. Tjänsten är heltid och vi tillämpar individuell lönesättning.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan:

Björn Wiklund, HR CargoIT
070 727 85 85
bjorn.wiklund@cargoit.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec
Anställning
Trainee
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga