L5 Navigation Systems · Publicerad 2 juli 2021

Vill du vara med på en expansion där du får möjlighet att utforma delar av din tjänst? Vill du arbeta med hantering och administration för varulager? Är du också noggrann och strukturerad som person? Då kan detta vara tjänsten för dig! Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för L5 Navigation Systems räkning en Logistik- och lageransvarig. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos L5 Navigation System under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

L5 är i en expansiv fas och välkomnar nu en ny lager- och logistikansvarig till deras kontor och lager i Örnsköldsvik.

L5 Navigation Systems AB är ett företag som utvecklar och återförsäljer positioneringslösningar för alla typer av uppdrag och branscher, men främst inom bygg- och anläggning. Det handlar om GNSS-baserad mätteknik och maskinstyrning. På deras lager i Örnsköldsvik arbetar idag 2 personer och de söker nu deras nästa medarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och L5 Navigation Systems önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som lageransvarig ansvarar du för hanteringen och administrationen av företagets varulager. Du utför inventeringar och verkar för korrekta lagersaldon, samt sköter det administrativa kring det. Vidare tar du emot och skickar försändelser till kunder och utför enklare leveranskonfigurering av utrustning. Du använder dig av det interna lagersystemet och sköter in- och utleveranser samt lagerflyttar. När lagersaldo är lågt ombesörjer du inköp på egen hand eller informerar du ansvarig person vid större och mer komplexa inköp.

Att hålla ordning och reda på lagret är en självklarhet för dig. Du uppdaterar artikelregistret med leverantörsuppgifter och inköpspriser. Du sätter beställningspunkter för olika artiklar och jobbar ständigt för att förbättra och utveckla logistikkedjan.

I rollen som lageransvarig är du främst i kontakt med kollegor, återförsäljare och partners samt ibland direkt med slutkunder. Det är därför av ytterst vikt att du är kommunikativ.

Vi söker dig som

troligtvis har tidigare erfarenhet av lager och/eller logistik. Du har datavana, gärna med gedigen kunskap i Excel, och har du arbetat med företagsekonomi sedan tidigare är det meriterande. Du har B-körkort och är flytande i svenska i tal och skrift, samt behärskar engelska.

Vi tror framför allt att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos L5 Navigation Systems.
Du är noggrann och strukturerad som person då det alltid ska vara ordning och reda på lagret. Du är serviceinriktad och engagerad då du har kontinuerlig kontakt med kollegor och är en viktig del i verksamheten. Vidare besitter du förmågan att agera snabbt och är ansvarstagande som person.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mimmi Sondell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

År 2013 såg företagets grundare, Martin Lindgren och Patrik Tallgren, en tydlig affärsmöjlighet inom det nischade segmentet hålnavigeringssystem (maskinstyrning) för borriggar. Sagt och gjort så startades verksamheten upp och började sakta men säkert att komma igång. Lösningen baserades då på det amerikanska företaget Carlson Software's mjukvara DrillGrade, vilket än idag utgör kärnan i borriggslösningarna. Efter mycket resande, långa arbetsdagar och en del sömnlösa nätter hade en stabil grund att växa vidare från byggts upp.

År 2020 omsatte L5 Navigation närmare 75 MSEK med Norge och Finland inräknat. Företaget har närmare 30 st medarbetare i Norden med en helt rikstäckande organisation i Sverige. Den 1 mars 2021 lanserades nästa generations maskinstyrning; L5 U3D-X och i samband med det annonserades även ett unikt nordiskt samarbete med det danska företaget Unicontrol. Utöver det har L5 Navigation marknadens mest prisvärda manburna GNSS-lösningar för alla behov och ändamål. Läs mer på: https://www.l5navigation.se/
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga