Nouryon · Publicerad 27 nov 2019

Responsibility
Har du ett starkt intresse för teknik och problemlösning på mekanisk utrustning som t.ex. pumpar, växellådor och ventiler? Vill du ha en ansvarsfull tjänst i en global koncern med placeringsort Örnsköldsvik? Vill du arbeta med varierade arbetsuppgifter tillsammans med erfarna kollegor på Nouryon? Då är det dig vi söker!

Vid Nouryon i Örnsköldsvik, producerar företaget tillsatsmedel till färg och byggmaterial. Huvudprodukten är Bermocoll, vilket fungerar som förtjockningsmedel i vattenbaserad färg eller som vattenbindande medel i byggprodukter. Tillverkningen av cellulosaderivat är hög automatiserad och bedrivs dygnet runt. Säkerhet, miljö och kvalitet är högt prioriterade områden och föremål för ständigt utvecklingsarbete. Vi är 110 stycken medarbetare på enheten.

Vi söker nu ytterligare en mekaniker till vår Underhållsavdelning. Tjänsten är en heltidstjänst på dagtid, teknikerna arbetar jour vid icke ordinarie arbetstid som kvällar och helger.

Du rapporterar direkt till Verkstadschefen. I underhållsteamet arbetar totalt 14 st. tekniker inom

Om tjänsten
Som mekaniker kommer du att se till att produktionsanläggningen fungerar genom systematiskt förebyggande underhåll och fortlöpande tillsyn samt även mer akuta insatser vid behov. I tjänsten finns utrymme att utvecklas inom rollen och sitt expertisområde.

Arbetsuppgifter/ansvarsområden
  • Säkerställa teknisk tillgänglighet på utrustning genom kontinuerligt underhåll och service
  • Delta i problemlösning för diverse mekanisk utrustning
  • Installationer och driftsättningar av ny utrustning
  • Reparationer av pumpar, motorer, växellådor m.m.
  • Förebyggande underhåll
Kvalifikationer
  • Minst 2 årig gymnasieutbildning inom fordon, industri eller motsvarande arbetslivserfarenhet i liknande roll
  • Meriterande om du har erfarenhet av praktiskt underhåll inom industri
  • Gärna erfarenhet av ständigt förbättringsarbete
  • Meriterande med goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
För att vara aktuell för tjänsten är det av största vikt att du har ett intresse för mekanik och teknik. Som person är du trygg i dig själv, gillar ordning och reda liksom har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi tror att du som söker jobbet gillar att kreativt söka och lösa problem. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Vi sätter stor vikt i att du kan arbeta i grupp och delar med dig av dina erfarenheter.

Ytterligare information
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta Recruiting.SE@nouryon.com. Urval är en kontinuerlig process. Vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att ringa Verkstadschef Morgan Sällström, telefon 076-114 25 00.

För fackliga frågor vänligen kontakta Kent Eriksson, IF Metall 0660-753 17

Välkommen med din ansökan.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Nouryon tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga