Söderberg & Partners · Publicerad 16 nov

Är du en klippa på administration och service? Söker du en stabil, ansvarsfull och varierad tjänst i en dynamisk miljö? Söderberg & Partners Risk Consulting AB söker en duktig och engagerad administratör inom SAK-försäkring med inriktning på motorfordonsförsäkring.

Söderberg & Partners Risk Consulting AB har en glad och positiv atmosfär och består av cirka 30 engagerade medarbetare. Du kommer i första hand att arbeta direkt mot tre av rådgivarna men också till viss del vara en central administrativ resurs för samtliga förmedlare inom enheten vars verksamhet styrs och koordineras från kontoret i Örnsköldsvik. Dina närmsta två kollegor i Örnsköldsvik har gedigen kunskap och erfarenhet inom motorfordonsförsäkring och hjälper dig att komma in i arbetet. Som administratör inom företagsförsäkringar kompletterar du våra rådgivares arbete genom att handlägga och följa upp olika försäkringsärenden. Du fungerar även som support till förmedlarna i den administrativa processen med våra kunder. Ett av våra större uppdrag innefattar att svara för och bemanna en kundtjänstfunktion för en större kund och rollen som administratör innefattar att bemanna denna kundtjänst.

Vi söker dig som är öppen och har en förmåga att skapa goda relationer. Du trivs i din roll som administratör och har en vilja att självständigt organisera och ta tag i och slutföra dina arbetsuppgifter. Du har ett positivt förhållningssätt och ett stort ordningssinne.

Vi ser gärna att du:
  • har administrativ erfarenhet, gärna inom SAK, motor- och företagsförsäkring
  • har minst gymnasial bakgrund
  • är ansvarsfull, proaktiv och noggrann
  • är effektiv med sinne för detaljer
  • har en positiv grundsyn, är serviceinriktad och strävar efter att ständigt överträffa förväntningar
Kunskap och erfarenhet inom försäkring och ekonomi är en fördel, men lika viktigt är att du är hängiven och verkligen vill lära.

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare av försäkringar och finansiella produkter. Kommunikationsvägarna är korta och våra medarbetare drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Placering: Stora Torget 2B, Örnsköldsvik

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträdesdatum: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2017-12-01

Kontaktperson: Göran Bergeling, 08 451 50 85
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partners-koncernen har ca 1600 medarbetare.

Söderberg & Partners har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Försäkring

Inga fler liknande jobb tillgängliga