Alcon Högtryckstvättar AB · Publicerad 14 jan 2021

I samband med förvärvet 2019 har Alcon, tillsammans med sin nya ägare, startat en mycket spännande utvecklingsresa. Vill du vara en del av den resan? I din roll som produktchef får du mycket goda möjligheter att bidra till framgångarna framöver!

Om tjänsten
Som produktchef kommer du arbeta nära både våra kunder och leverantörer. Du kommer fokusera på att ta fram nya kundunika lösningar inom fordonstvätt men även identifiera nya affärsområden där företagets produkter och kompetens kan komma till nytta.
  • Ansvara för företagets befintliga produktportfölj, att vi erbjuder rätt sortiment mot marknaden.
  • Driva och utveckla kundprojekt tillsammans med säljavdelningen.
  • Driva produktutveckling tillsammans med leverantörerna, för att utveckla Alcons erbjudande.
  • Avancerad teknisk support mot kund, fungera som bolagets tekniska expert.
  • Ansvara för kvalitetsfrågor och certifieringar.
  • Reklamationshantering, i dialog med kund och leverantör.
Vi söker dig som
Vi söker dig som älskar teknisk problemlösning, med fördel har du en eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknik. För att passa in rollen och i bolaget så behöver du vara prestigelös, konsultativ och väldigt serviceminded. För oss är kunden alltid i fokus. Du behöver även vara analytiskt lagd och lösningsorienterad.

Vi erbjuder dig anställning i ett bolag där du kommer få stora möjligheter att få vara med och bidra och påverka. Alcon är en liten organisation, där alla jobbar nära varandra, det är öppna dörrar och en ganska informell struktur i det dagliga arbetet. För oss är det viktigt att vara flexibla och snabba till beslut. Allt för att möta en marknad i ständig förändring. Trivs du på en arbetsplats med högt tempo, stort affärsfokus och nära till skratt, då kan du vara vår nästa kollega! Placering är på bolagets kontor i Svanesund.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Alcon AB med Jerrie och har du frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Dahlberg på 0763-17 07 41. Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 4 februari.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Alcon Högtryckstvättar AB är ett framgångsrikt familjeföretag, grundat 1972, och beläget på Orust. Företaget har vuxit successivt och drivs sedan 1985 som ett familjeföretag med tio anställda. 2019 köptes bolaget av PamTot Holding AB och Idag omsätter bolaget ca 35 miljoner med god lönsamhet. Ända sedan starten har vi på Alcon haft samma filosofi. Vi står för produkter av hög kvalitet, personlig service och snabba leveranser. Här har vår trogna och mycket kompetenta personal en nyckelroll. Tillsammans finns närmare 200 års branscherfarenhet, som vi använder till att hjälpa våra kunder med rätt lösningar. Alcon erbjuder såväl färdiga produkter som specialbyggda lösningar, anpassade efter kundernas önskemål. Efter många år i branschen känner vi igen hög kvalitet när vi ser den. Därför arbetar vi bara med varumärken som vi vet håller vad de lovar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 feb 2021
Ort
Orust
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Civilingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga