Nexer Recruit · Publicerad 5 aug 2021

Är du en driven person som vill kunna påverka och ha variation i arbetet? Kan du tänka dig att vara en del av ett team där du tillsammans med dina kollegor skapar skillnad för våra barn och ungdomars framtid? Nu söker vi på Lekolar en ny kollega till rollen som nordisk Processarkitekt!

Din vardag
I denna roll få du en möjlighet att arbeta i ett värde- och entreprenörsdrivet bolag där god samarbetsförmåga, högt i tak och ständigt lärande präglar en stor del av vardagen. Du kommer att få vara delaktig i strategiskt viktiga projekt och som processarkitekt arbetar du med att lyfta affärsvärdet mot slutkund. Ditt ansvarsområde är centrerat till huvudprocessen Lead/Order till leverans och du kommer att ha ett stort fokus på utveckling av säljstödet. Det innebär att bland annat ansvara för att framtidssäkra, implementera nya och förvalta våra befintliga applikationer, digitala tjänster och processer tillsammans med övriga kollegor och IT-leverantörer.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår är att:
  • ha kontakten mot leverantörer och hålla i utvecklings- samt förvaltningsprocessen mot dem
  • arbeta med kravspecifikationer mot leverantör och göra funktionstester
  • second line-support inom eget ansvarområde, övervakning, prestandaoptimering samt dokumentation
  • agera koordinator mellan in house EDI-utvecklare, WAN-partners och EDI-ansvariga kund- och leverantörskontakter i verksamheten.
Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort intresse för och några års erfarenheter av digitala förändringsprojekt samt verksamhetsnära IT-leveranser. Erfarenhet inom process och/eller systemutveckling samt att du arbetat inom B2B är meriterande. Du bör ha någon form av högskoleutbildning inom relevant område. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Microsofts produkter och då gärna MS Dynamics 365 och/eller MS Dynamics AX 2012 som utgör en stor del vår nuvarande ERP plattform. Att du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska är en förutsättning, både i tal och i skrift.

Lekolars digitala förändringsresa sker med rasande fart och för att nå framgång krävs det att vi har en tydlig strategi och ett starkt engagemang men det viktigaste av allt är att vi samarbetar och kommunicerar på ett effektivt sätt. Som person tror vi att du är handlingskraftig, ser vad som behöver göras och får det gjort. Vidare tror vi även att du är ansvarstagande och ser till helheten, samt har en grundläggande positiv inställning.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Artan Bitiqi påartan.bitiqi@nexergroup.com alternativt mobil 0723-612 844.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vågar påstå att vårt sortiment för lek och lärande är marknadens bästa. Över 20 000 produkter - skapade med pedagogiska insikter och läroplanerna som grund. Alla testade för att motsvara, och ofta överträffa, lagkraven för säkerhet och miljömässig hållbarhet. Lekolars produktutveckling sker i nära sam-arbete med skola och förskola. Att noggrant följa forskningen inom bl.a pedagogik, ergonomi och lärmiljö är en självklarhet. På Lekolar finns en stark bildningstradition; här arbetar allt från inredningsarkitekter och pedagogiska experter till erfarna pedagoger. Allt för att vara bästa möjliga partner till våra kunder.

Lekolar är klar marknadsledare på lärmiljöer i Norden. Våra produkter och lösningar är en självklar del av lärandet för barn och elever på cirka 50 000 skolor och förskolor. Lekolar ägs av Nalka och finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Koncernen, med huvudkontor i skånska Osby, har totalt ca 300 medarbetare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 okt 2021
Ort
Osby
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga