SCANIA CV AB · Publicerad 28 dec

Scania Oskarshamn är Kalmar läns största privata arbetsgivare. Vi ansvarar för Europaproduktionen av Scanias lastbilshytter och vi söker medarbetare till produktion.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med materialhantering och truckkörning vilket innebär att hantera flödet av produktionsmaterial. Arbetet förväntas att utföras efter ett standardiserat arbetssätt i ett team, vilka sätter kvalitén i fokus. Arbetet utförs fysiskt, under givna instruktioner och sker i ett taktat flöde med högt tempo.

Din profil

Vi söker dig som har:
  • Gymnasieexamen/slutbetyg från treårigt gymnasium med godkänt i kärnämnena.
  • Alternativt ser vi gärna att du har fem års relevant yrkeserfarenhet.
  • Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
  • B-körkort.
  • Möjlighet att arbeta skift.
  • God samarbetsförmåga och vet från erfarenhet vad teamarbete innebär.
  • Viljan att bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål. Har du erfarenhet av truckkörning sedan tidigare är det meriterande. Vänligen ange i din ansökan vilka truckbehörigheter du har samt vilken utbildningsleverantör som har utfärdat ditt truckkort.
  • Vi söker efter dig som är engagerad i ditt arbete, har lätt att motivera dig själv och dina kollegor. Du trivs med att arbeta fysiskt och har förståelse för hur en god hälsa samt ergonomi påverkar din arbetsprestation.
Arbetstid

Din arbetstid kommer att föreligga på 2-skift och tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med chans till förlängning.

För mer information

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss via mail: rekrytering.oskarshamn@scania.com

Ansökan

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi önskar gärna att du bifogar ditt CV och ett personligt brev. Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att ansökan skall vara giltig, vänligen ansök via vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager

Inga fler liknande jobb tillgängliga