SCANIA CV AB · Publicerad 22 sept 2020

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Scania Oskarshamn ansvarar för Europaproduktionen av Scanias lastbilshytter och är Kalmar läns största industri och privata arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Som montör arbetar du med montage av hyttens inre och yttre inredning. Som truckförare består det dagliga arbetet av materialhantering och truckkörning i Scania Oskarshamns verksamhet.

Du förväntas att arbeta efter ett standardiserat arbetssätt i ett team som sätter säkerhet och kvaliteten i fokus. Arbetet som utförs är fysiskt, under givna instruktioner och i ett taktat flöde.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad i ditt arbete och har lätt att motivera dig själv och dina kollegor. Du trivs med att arbeta fysiskt och har förståelse för hur en god hälsa samt ergonomi påverkar din arbetsprestation. Har du erfarenhet av montering inom fordonsindustrin är det meriterande.

Vi söker dig som har:
  • Gymnasieexamen/slutbetyg från treårigt gymnasium med godkänt i kärnämnena. Alternativt ser vi gärna att du har fem års relevant yrkeserfarenhet.
  • Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
  • Möjlighet att arbeta skift.
  • Hälsotillstånd som skapar förutsättningar för en långsiktig och hållbar arbetsförmåga.
  • God samarbetsförmåga och vet från erfarenhet vad teamarbete innebär.
  • Viljan att bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.
För dig som vill arbeta som truckförare krävs även:
  • Körkort B
Arbetstid

Din arbetstid kommer att föreligga på 2-skift och tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med chans till förlängning.

För mer information

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss via mail: rekrytering.oskarshamn@scania.com

Ansökan

Rekrytering sker löpande så ansök redan idag. Vi önskar gärna att du bifogar ditt CV och ett personligt brev där vi kan läsa din motivation för detta arbete.

Som ett kvalitativt led i vårt rekryteringsarbete genomgår alla slutkandidater en bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga