SCANIA CV AB · Publicerad 22 sept 2020

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Nu söker vi en medarbetare till Scania Industrial Maintenance anläggningsunderhåll i Oskarshamn.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att bedriva avhjälpande och förebyggande underhåll för fastighetsutrustning, med inriktning mot inbrottslarm, passagesystem, kameraövervakning, brandlarm och övriga svagströmsanläggningar, samt uppdateringar av dokumentation och programvara. Viss installation kan förekomma.´Du medverkar i förbättringsarbeten i nära samarbete med våra kunder samt utreder och inför nya funktioner.

Din profil
Du har godkänd gymnasium el-utbildning och vi ser gärna att du har kunskap om och några års praktisk erfarenhet av liknande arbete. Du är ansvarstagande och utåtriktad, samt har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du är noggrann och arbetar kvalitetsmedvetet. Det är en självklarhet att du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du kan schemaläsning och vi ser gärna att du behärskar ritningsläsning.

Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet från kundrelationer är meriterande.
B-körkort är ett krav, truckkörkort meriterande.

Information och ansökan
Magnus Sjöberg, Underhållsledare 0491-765 076 alt 0700 915076, magnus.sjoberg@scania.com
Jerker Viberg, HR Business Partner Tel. 0491-765118

Placering: Oskarshamn

Låter detta intressant?
Välkommen att ansöka med bifogat personligt brev och CV senast 14 Oktober. Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden och rekrytering sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 okt 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga