TNG Group AB · Publicerad 23 feb 2021

Financial Controller med fokus på finansiell planering till uppdrag i närheten av Oskarshamn

Vår kund i närheten av Oskarshamn söker en Financial Controller med god analytisk förmåga som vill skapa förutsättningar för och upprätthålla en god ekonomisk styrning på bolagsnivå.

Du kommer att rapportera till Projektchef samt Ekonomichef.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, bra anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Ansvara för all finansiell planering såsom Mid term Plan och forecasts.
 • Ansvara för att regler och förordningar efterlevs såväl i affärsredovisningen som i rapporteringen till Riksgälden
 • Ansvara för att bokslut, analyser, kommentarer och rekommendationer tas fram i rätt tid och med relevant innehåll och kvalitet
 • Enligt uppdrag presentera bolagets ekonomi på återkommande möten
Rollen innebär också

Uppdraget är placerat i strax utanför Oskarshamn och pågår under ca 6 månader med möjlighet till förlängning. Start omgående.

VEM ÄR DU?
 • Vi söker dig som har erfarenhet av ekonomistyrning inom större komplexa verksamheter.
 • Du får gärna ha en utbildning inom ekonomi, men viktigast är att du har ett starkt engagemang och driv i det du gör.
 • Du har god vana av Office paketet
 • Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
 • Har du tidigare arbetat i SAP är det meriterande.
Som person:
 • Du kan snabbt överblicka och sammanställa mycket information
 • Du samverkar och kommunicerar effektivt över gränser i en internationell miljö
 • Du är självgående och flexibel
 • Du är mål- och resultatorienterad
 • Du är analytisk och noggrann
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga