Verahill AB · Publicerad 20 nov 2020Jurister sökes till Verahill Familjejuridik i Oskarshamn/Kalmar - en modern utmanare!


Verahill Familjejuridik är ett företag i extrem tillväxt, något så ovanligt som en hungrig startup i juristkostym. Vårt utbud av tjänster omfattar rådgivning inom den ekonomiska familjerätten och hantering av bouppteckningar, förvaltningar och arvskiften samt tvister inom framförallt barnrätt och bodelning. Vår processgrupp arbetar under ledning av vår processchef Helena Kumblad, tidigare advokat och specialist inom tvångsmål.

Vi söker nu jurist till våra kontor i Oskarshamn/Kalmar. Du kommer att utgå ifrån våra kontor och du kommer även att möte våra kunder hos våra samarbetspartners på bl.a. orterna Västervik, Vimmerby, Hultsfred och Virserum.

Vi söker dig som är engagerad, driven och som vill bidra till att nå våra uppsatta mål. Om du har erfarenhet inom vårdnads- boende- och umgängestvister, arvstvister och tvistiga bodelningar, fel i fastighet respektive bostadsrätt, konsumenträtt, hyresrätt eller fordringsrätt så vill vi gärna träffa dig!

Har du erfarenhet av ekonomisk familjerätt eller något annat rättsområde som är relevant för privatpersoner så är det också av stort intresse.


Vad vi erbjuder

Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor och flexibla arbetstider. Beslutsvägarna är korta och för att bli en av oss förväntar vi oss ett stort engagemang och vilja att påverka utvecklingen av företaget. Verahill har helt enkelt målsättningen att bli Sveriges vassaste aktör inom humanjuridiken, alla kategorier - vill du med på resan?

Ansökan
Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret, bifoga CV och personligt brev. Skicka gärna din ansökan snarast möjligt, dock senast 2020-12-14.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta mig!

Tomas Haderberg, kontorschef
Mail: tomas.haderberg@verahill.se
Telefon: 010-174 10 79

W W W . V E R A H I L L . S E
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik

Inga fler liknande jobb tillgängliga