Kamux AB · Publicerad 27 mars 2019

Kamux, en ledande försäljare av begagnade bilar, behöver till butiken i Jönköping 3-4 chaufförer som kan köra åt oss på en regelbunden basis. Tjänsten är en timanställning efter behov. Vi behöver framför allt hjälp under de tider butikerna är öppna, dvs normalt 10-18 måndag till fredag och 11-16 på lördag.

Kamux har specialiserat sig på att sälja begagnade bilar till förmånliga priser och att erbjuda en service utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter:
Arbetet går ut på att sköta leverans av bilar mellan våra anläggningar, samarbetspartners och kunder i Sverige. Detta är ett kul jobb! Du får se dig om i Sverige, träffar många människor, får mycket uppskattning och framför allt får du chansen att pröva på att köra olika bilmärken. Ibland kan vi behöva hjälp med andra saker också än att transportera bilar.

Vi söker dig som:
  • Har haft körkort i minst 1 år
  • Är ute efter ett extrajobb
  • Vill ha flexibla arbetstider
Vi erbjuder dig:
En trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag.

Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion.

Ansökan:
Behöver du ett extrajobb och tycker om att köra bil? Skicka in ditt personliga brev och CV senast 30 april. Vänta inte då tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Använd länken nedan för att söka till tjänsten som chaufför i Jönköping. Notera att vi inte kan hantera ansökningar som kommer in på andra sätt än via den här länken!

Frågor:
Om du har frågor kan du maila eller ringa försäljningschef i Jönköping Dino Islamovic, dino.islamovic@kamux.se, 070 600 37 17.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser. Då vi enbart koncentrerar oss på vår kärnverksamhet utgår vi från att vi är bäst på det vi gör.

Kamux har i dagsläget 47 butiker i Finland, 15 i Sverige och 4 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Totalt har vi sålt över 200 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr 2019
Ort
Anställning
Extrajobb
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport

Inga fler liknande jobb tillgängliga