Academic Work · Publicerad 10 nov 2021

Är du utbildad civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad eller samhällsbyggnad och söker en tjänst där du får möjligheten att driva dina egna projekt samtidigt som du boostar karriären med relevanta utbildningar inom geoteknik? Då är det här tjänsten för dig. På Sweco finns kompetensen och verktygen, vill du anta utmaningen?

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swecos räkning en Geotekniker inom vattenbyggnadsteknik till Östersund. Här får du vara delaktig i hela projektfasen, från besiktning och undersökning i fält, förstudier på åtgärder, projektering, stöd under byggtiden och till sist slutbesikningar. Du kommer att tillhöra ett team på 9 personer som verkar i mellannorrland.

Första året kommer du att arbeta tillsammans med en mer erfaren kollega för att succesivt växa in i rollen och självständigt agera uppdragsledare i dina egna projekt. Parallellt med att du utvecklas i jobbet har du även möjlighet att bygga din kompetens genom utbildningar via Sweco Academy - här finns utbildningar koppade till såväl teknik, projektledning och ledarskap.

Det här är Sweco!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sweco. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter
 • Arbeta med utredningar och projektering av vattenkraftsdammar och gruvdammar
 • Skapa och ta fram konstruktionsritningar i CAD
 • Arbeta med dimensioneringar och konstruktionsberäkningar
 • Arbeta med besiktningar, geotekniska undersökningar och mätningar och analyser av data.
Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom väg- och vattenbyggnad eller samhällsbyggnad. Har du en byggingenjörsexamen är du också välkommen med din ansökan
 • Behärskar svenska och engelska eftersom dessa språk förekommer i organisationen internt och extern
 • B-körkort är en förutsättning för att kunna transportera sig till kundmöten och fältbesök. Egen bil är inget krav
 • Erfarenhet av CAD
Det är även meriterande om du har:
 • Entreprenörserfarenhet och/eller konsulterfarenhet
 • Erfarenhet av Geoslope
Som person är du initiativtagande och drivande i bemärkelsen att du är kunskapstörstig, du söker nya arbetsuppgifter och vill lära dig mer för att utvecklas inom ditt område. Du kommer ha kundkontakt i din roll och behöver därför ha förmågan att kunna samarbeta och kommunicera med olika typer av människor. Att du har ett genuint intresse av att bli riktigt vass inom geoteknik ser vi som en självklarhet!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Östersund
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos Sweco finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga