Academic Work · Publicerad 12 okt 2021

Har du pågående studier inom systemutveckling/ programmering på Högskola, Universitet eller Yrkeshögskola? Är du en kommunikativ lagspelare som delar företagets brinnande intresse för kodning? Nu har du chansen till ett meriterande extrajobb där du får möjlighet att omsätta dina kunskaper i praktiken. Vi tillämpar löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Vår kund, ett familjärt IT- företag som har sitt kontor i hjärtat av Östersund behöver förstärkning i form av en junior utvecklare som kan ta sig an enklare uppdrag. På arbetsplatsen omges du av erfarna utvecklare som gärna delar med sig av sina kunskaper och vägleder vid behov.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med enklare arbetsuppgifter, främst inom front- end men även back-end kan förekomma. Vilket programmeringsspråk du använder i ditt arbete kommer till viss del kunna anpassas efter dina kunskaper och önskemål.

Exempel på uppgifter som du kan komma att arbeta med:

* Vidareutveckling av hemsida byggd i Wordpress eller annat CMS
T.ex. ändra gränssnitt, lägga till och ta bort information, skapa gränssnitt till redan befintlig funktionalitet
  • Uppdatera och underhålla en databas
  • Utvärdera klient eller webbaserade verktyg och sammanställa ett beslutsunderlag
Du erbjuds
  • En trevlig arbetsplats och kollegor med hög kompetens
  • Goda utvecklingsmöjligheter där ett väl fungerande samarbete efter avslutade studier kan generera en fast anställning på företaget
  • Ett konsultuppdrag hos Academic Work där du får möjlighet att bygga ditt nätverk och skapa värdefulla realtioner inför framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande HÄR.
Vi söker dig som
  • Har kunskaper inom något objektorienterat programmeringsspråk från pågående studier inom systemutveckling/ programmering på Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola
  • Talar och skriver flytande svenska då det krävs i kommunikation med kollegor samt dokumentation
Vi söker dig som är en nyfiken problemlösare och brinner för systemutveckling. Du har förmågan att driva ditt arbete framåt på ett självgående sätt och tar ansvar för att lära dig nya saker för att lyckas lösa kluriga arbetsuppgifter. Du är en lagspelarare och det är naturligt för dig att fråga om hjälp när det behövs likväl som du delar med dig av dina kunskaper till andra.

Vårt önskemål är att du tar examen senast 2023.

Övrig information

Start: Januari eller enligt överrenskommelse

Omfattning: Deltid

Placering: Östersund

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga