Centric Professionals AB · Publicerad 22 mars 2021

För uppdrag hos vår kund i Östersund söker vi nu en IT-koordinator. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med andra IT-koordinatorer och hjälpa till med att styra upp utrullningsprojekt och löpande IT-uppdrag. Detta är en spännande roll med stor utvecklingspotential.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Uppdraget startar i februari och kommer pågå till juni - med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter
  • Fungera som administratör/koordinator för utrullningsprojekt och löpande IT-uppdrag
  • Ta emot och initiera beställningar från kund
  • Planera IT-installationer
  • Tillsammans med arbetsledare planera resurser
  • Ta fram och följa upp faktureringsunderlag
  • Hantera avrapportering
  • Säkerställa leverans i enlighet med överenskomna avtalsvillkor
Din profil
Vi söker en person som är teknikintresserad och som har någon form av erfarenhet av IT sedan tidigare. Du drivs av att arbeta i ett högt tempo och har god organisatorisk förmåga. Du har en fallenhet för administrativa uppgifter samt gillar att hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Östersund. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner hundratals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Caroline Biverman på telefon 0734-159380 eller caroline.biverman@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
18 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga