Coromatic AB · Publicerad 4 feb 2021

Coromatic söker en Teamledare för Driftsättning och verifiering

Vi på Coromatic gör det möjligt för företag och organisationer att driva sin verksamhet utan avbrott, oavsett tid på dygnet. Vi har drygt 530 anställda i Norden och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till fler än 5000 företag i mer än 50 länder runtom i världen. Som Nordens ledande leverantör av lösningar för verksamhetskritisk infrastruktur. Vi säkrar tillgänglighet för kraftförsörjning och datakommunikation. När exempelvis strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats. Vår expertkunskap omfattar kraft, kyla, nätverk, datakommunikation samt säkerhet. Coromatic är en del av E.ON koncernen och som Teamledare hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle. www.coromatic.se

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att leda och samordna den dagliga driften av verksamheten för avdelningen Driftsättning och Verifiering. Den här avdelningen är det sista i ledet innan våra produkter lämnar Coromatic för driftsättning hos kund. Du kommer tillsammans med ditt team säkerställa att produkterna uppfyller funktion och har rätt kvalitet utifrån kundens unikt ställda krav. Felsökningar och korrigerande åtgärder är återkommande arbetsuppgifter för ditt team. Du ser också till så att all relevant teknisk dokumentation finns tillgänglig för de levererade produkterna. Det kan också förekomma kundutbildning i samband med leverans. Arbetet innebär också programmering av routrar, kalibrering av verktyg och beställning av utrusning.

Du ansvarar för en grupp bestående av två personer, vilket inkluderar utvecklingssamtal och lönesättandesamtal. Du är direkt underställd Produktionschefen och i samråd med denne svara för att utarbeta långsiktig planering för verksamheten och bedriva ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde.

Kvalifikation
Vi söker dig som är en uppskattad ledare. Du har eftergymnasial utbildning inom elkraft eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska. Du har gärna erfarenhet av ERP-system, såsom Monitor eller liknande. Det är meriterande om du är kunnig inom styrsystem (exempelvis PLC programmering) kanske har du jobbat med elinstallationer på anläggningar.

Som person är du ansvarstagande, kvalitetsmedveten och driven. Du har förmågan att leda och skapa välmående i din grupp. Du drivs av förbättringsarbete och ständigt utvecklar både verksamhet och din personal. För dig är det viktigt att din grupp mår bra och är leveranssäkra. Vi lägger stor vikt på ditt ledarskap och personlighet.

Vi ser sökande av både kvinnor och män.

Meriterande om du har
  • projektledarerfarenheter
  • branscherfarenhet från Elkraft
Vad vi erbjuder dig
Att jobba i ett bransch-ledande företag som utvecklar, producerar och levererar samhällskritiska tekniksystem. Du blir en del av ett prestigelöst, roligt och kompetent team på en stor arbetsplats som präglas av arbetsglädje, engagemang och samarbete.

Ansökan och kontakt
Kontaktperson är rekryteringskonsult Rosmari Hagström på rosmari.hagstrom@jeffersonwells.se eller via 073-028 70 40Du söker tjänsten genom att registrera dina kontaktuppgifter och laddar upp ditt svenska CV (innehållande personligt brev och meritförteckning) senast den 7 mars.

Ansök här:

Länk till ansökningssida

Välkommen med din ansökan senast den 2021-03-07!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 mars 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elkraft

Inga fler liknande jobb tillgängliga