Fujitsu Sweden AB · Publicerad 25 juni

Om tjänsten som 2nd line Service desk i Östersund

Vi söker en person som brinner för tekniksupport och har förmågan/intresset av att arbeta i en miljö som ständigt är under förändring och utveckling. Du kommer tillhöra ett härligt supportteam. Det är ett plus om du som sökande har erfarenhet från Servicedesk samt kunskap om ärendehanteringssystem, ITIL och LEAN processerna.

Arbetsuppgifter som 2nd line Service desk i Östersund

I korthet innebär uppdraget att du kommer att arbeta med enklare IT support via telefon på kontoret i Östersund. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid (100%) 16.07.2018-31.12.2018 med eventuell förlängning.

Vi söker dig som
  • Har generell IT kunskap och intresse
  • Kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
  • Vana att arbeta med datorer och behärskar Office-paketet, Windows, Citrix AD mm
  • Har generell IT kunskap och intresse
  • Arbetat med service och har telefonvana
  • Service minded
Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Det visar sig inte minst i det arbetet du utför med god kvalitet. Du är noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Du har även stort intresse för teknik och är händig. Det är mycket meriterande om du har praktisk erfarenhet från teknisk support sedan tidigare. Vi söker en person som är intresserad av datorer, skrivare och annan teknisk utrustning samt är service minded.

Vi erbjuder dig

Som konsult på Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Du kommer att ha regelbunden kontakt med en dedikerad konsultchef.

Övertygad än? Hör av dig till oss!

Vi kommer löpande gå igenom ansökningar och hålla intervjuer. Därför, om tjänsten känns intressant, tveka inte att skicka oss din ansökan! Vänligen observera att vi inte tar hanterar några ansökningar per e-post men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Lotta Lehmusvuori lotta.lehmusvuori@barona.se

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; IT; Support; second lin;, first line; IT support; service;
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT