Colour Wear AB · Publicerad Igår 00:00

Vi söker en Ekonomiansvarig till Colour Wear som brinner för redovisning och som vill anta utmaningen att vara med att utveckla företagets ekonomifunktion. Du är ensam i rollen som ekonom vilket kräver stort engagemang, bred kompetens och samtidigt möjlighet att påverka, utveckla och arbeta självständigt.

Du kommer in i ett ungt bolag där du ges möjligheten att vara del av ett energiskt och dynamiskt team som ständigt strävar att utveckla nya innovativa produkter.

Arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Månads- och årsbokslut
  • Moms- och skattedeklaration
  • Lagerredovisning
  • Lönehantering
  • Ständig förbättring och effektivisering av rutiner och processer kopplat till ekonomi
  • Agera som ett kompetensmässigt stöd till övriga i organisationen
Vi söker dig som har akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter och har kunskap och vana att göra hela redovisningsprocessen inkl upprättande av bokslut. Colour Wear kommer under 2016 att byta affärssystem från GARP till SAP Business One och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från något av dem. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och är van användare av Excel.

Vi tror att du motiveras av att rollen innebär stort eget ansvar och du har förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt. Du är trygg inom redovisningen och delar gärna med dig av dina kunskaper till andra. Vidare trivs du i en fartfylld och föränderlig miljö där du får möjlighet och har förmågan att skapa ordning och reda. Du jobbar ständigt med förbättringsarbete och driver utveckling inom ditt kompetensområde. Vi tror att du är en noggrann, strukturerad, analytisk, kommunikativ och samarbetsorienterad person som tycker om att arbeta efter uppsatta mål.

Om du tycker att detta låter intressant, tveka då inte att skicka in din ansökan till jerrie.se Urval sker löpande så ansök snarast dock senast 23 oktober. Har du frågor är du välkommen att kontakta Malin Persson 0735-124498, malin.persson@jerrie.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Colour Wear är ett svenskt varumärke med rötter och influenser från skidåkning, skateboard, snowboard, musik och gatukultur. Med ett team av kreativa vänner och medarbetare skapar CLWR plagg med attityd som passar både på berget och i stan. Kläderna skapas i en samverkan mellan de senaste gatuinfluenserna tillsammans med aktiva åkares höga krav på material och passform. Med rena enkla linjer och schyssta detaljer andas kläderna skandinavisk design och street fashion. I sin familj av ambassadörer har de bla, Adam Falk,Emma Dahlström, James, Hersey, Mario Käppeli, Ed Leigh, Kjersti Buaas.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Ort
Partille
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Jerrie AB