Dräger Safety Sverige AB · Publicerad 14 okt

Är du en strukturerad problemlösare som trivs i en miljö där du får ta mycket eget ansvar? Motiveras du av att hitta lösningar på kluriga prolem, ha kundkontakt och arbeta i ett riktigt trevligt team? Då har vi en spännande tjänst för dig.

OM TJÄNSTEN
Dräger söker nu en Servicetekniker som har hand om service, kalibrering och reparationer av Drägers gas- och alkomätningsprodukter.

ARBETSUPPGIFTER
Som servicetekniker har du hand om service, kalibrering och reparationer av Drägers gas- och alkomätningsprodukter. Arbetet utförs primärt vid bolagets serviceverkstad i en arbetsgrupp om fyra medarbetare som gemensamt hanterar produkter som löpande skickas in för service och reparation. Vid behov kan även arbete på plats hos kund vara aktuellt.

I arbetet har du daglig kontakt med interna och externa kunder för support och felsökning via telefon och e-post. Nära samarbete och dialog med bolagets kundtjänst, säljare och produktansvariga är även viktiga delar i tjänsten. Dräger arbetar som en organisation i Norden (SV, NO, DK och FI) där vi hjälps åt med service, utbildning och support. Som tekniker kan man därför även komma att utföra tillfälliga uppdrag vid något av våra servicekontor i Norden.

DIN PROFIL

Vi söker dig som:
  • Har minst en teknisk gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har en yrkesskola- eller högskoleutbildning inom el, kemi eller mekanik. Därutöver ser vi gärna att du har minst har två års erfarenhet av praktiskt tekniskt arbete i en roll som tekniker, i en verkstad eller inom industrin.
  • är van vid och trivs med att arbeta i grupp. Du har en nyfikenhet och en förmåga att lära dig nytt och en vilja att arbeta med säkerhetsprodukter. Därutöver kan du med din goda kommunikativa förmåga hjälpa såväl kunder som kollegor med att ge rätt rekommendationer om service och reservdelar.
  • har grundläggande datorkunskap och tidigare erfarenhet av arbete i Microsofts officepaket och gärna SAP eller liknande affärssystem.
  • är flytande på svenska och engelska.
ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är heltid och provanställning tillämpas.

Vi rekryterar löpande, så sök gärna redan idag! I den här rekryteringen samarbetar vi med HR On Demand och rekryteringskonsult Sofia Larsson. Kontakta henne om du har några frågor på 0761801003 eller sofia.larsson@hrondemand.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
As an international medical and safety technology company with more than 13,000 employees, we can offer you an exciting position which you can really make your own. We are a family-run company, and we place great emphasis on supporting your career, providing comprehensive benefits, and offering you a work environment that perfectly matches your lifestyle.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Dräger Safety Sverige AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga