Zephyr Vind AB · Publicerad 10 nov 2021

Du rapporterar till vår projektchef och ingår i vårt fantastiska team som arbetar med utveckling av nya projekt, bestående av både svenska och norska kollegor. Vi arbetar med vindkraftsprojekt såväl på land som till havs i hela värdekedjan - från idé till realisering och drift. Vi har även börjat bygga upp en portfölj med solenergiprojekt i Sverige och Norge.

I rollen som projektledare ansvarar du för att:
  • Leda och planera arbetet i de projekt som du blir ansvarig för. Detta med stöttning av övriga inom projektteamet bestående av bland annat vår miljö- och tillståndsspecialist och projektutvecklare.
  • Driva projektet genom tillståndsprocessen och fram till att projektet är byggklart.
  • Hantera övergripande koordinering och styrning av projektet inkl. stakeholder management såsom kontakt med myndigheter, markägare, konsulter, elnätsfrågor m.m.
  • Identifiera och utvärdera nya projektmöjligheter.
Vem är du
Du har en relevant akademisk utbildning och mångårig erfarenhet av projekt inom vindkraft, alternativt från närliggande projekt/branscher. Vi ser gärna att du tidigare haft rollen som projektledare eller att du arbetat några år som en del i projektteam (exempelvis som miljökonsult) och nu känner dig redo att axla ett helhethetsansvar för projekten.

I Sverige är bolaget i sin linda med en liten organisation som nu är under stark tillväxt. Vi lägger därför extra stor vikt på dina personliga egenskaper och att du uppskattar den entreprenöriella andan som finns i bolaget.

Som person är du kommunikativ och relationsskapande i din natur. Du trivs med många kontaktytor och koordinering som kräver god analytisk förmåga och struktur. Du visar på stort driv och engagemang. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi som arbetar på Zephyr är entusiastiska och glada över att arbeta med förnybar energi och bidra positivt till vår miljö och klimatet. Vi hoppas givetvis att du som söker jobb hos oss känner likadant för denna framtidsbransch!

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsmiljö med mycket kunniga, engagerade, hjälpsamma och trevliga kollegor. I Norge är vi en av marknadens största aktörer med en stark och långsiktig ägarstruktur. Du har nu möjligheten att i tidigt skede få vara med och bidra till vår tillväxt på den svenska marknaden i en bransch i medvind!

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Zephyr med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Frida Garding Lindstrand 072- 333 01 49, frida.lindstrand@jerrie.se eller Martin Dahlberg 076- 317 07 41, martin.dahlberg@jerrie.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är den 1 december, men tjänsten kan komma att tillsättas tiigare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Zephyr arbetar med projektering, etablering och drift av vindkraftparker och solparker. Bolaget startade sin verksamhet i Norge år 2006 och har sedan dess utvecklat och etablerat närmare 800 MW landbaserad vindkraft. Nu har Zephyr även tagit steget in i havsbaserad vindkraft och utvecklingen av solparker på land.

Zephyr ägs av de tre norska energibolagen Østfold Energi, Vardar och Glitre Energi. Sedan 2020 har vi etablerat oss på den svenska marknaden genom dotterbolaget Zephyr Vind AB.

Tillsammans med våra ägare har vi tagit fram en långsiktig strategi och utvecklingsplan för vår nya verksamhet med det långsiktiga målet att i Sverige bli den betydande aktör i branschen som vi redan är i Norge. Vi anser att Norden har en stor potential för mer förnybar elproduktion från hållbara och miljövänliga energikällor som vår planet mår bra av!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 dec 2021
Ort
Partille
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Energi & Miljö

Inga fler liknande jobb tillgängliga