Academic Work · Publicerad 12 nov 2021

Har du ett IT-sinne med administrativa färdigheter och känsla för kommunikation? Bli utmanad och arbeta i en roll som bemästrar allt ovan i en global organisation med stor framtidstro! I en spännande roll är du en del av en organisation som arbetar för en bättre värld med ett tydligt hållbarhetstänk. Vi jobbar med ett löpande urval så slösa ingen tid och sök nu!

Information om uppdraget

Med innovation och nytänkande samt med en vilja att göra skillnad är Perstorp ett företag som arbetar för att göra vardagslivet säkrare och bekvämare för miljontals människor världen över. Perstorp förstärker sitt nuvarande Master Data-team om 4 personer med en Master Data Specialist under en period. Därför behöver de nu dig som är i början av din Master Data-karriär och är intresserad av IT- applikationer och analys. Tjänsten sträcker sig till en början 6 månader framåt med stor möjlighet till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som en del av Master Data- teamet får du en gedigen insyn i en global organisations komplexitet och uppbyggnad, där du befinner dig i självaste centrum, supporterande mot verksamhetens alla funktioner. På avdelningen ges du möjligheten att ta dig an Master Data-arbetet med frihet under ansvar tillsammans med kunniga kollegor vid din sida. Tjänsten ger dig chans till att bepröva och utveckla analytiska och problemlösande färdigheter men även knyta goda kontakter inom branschen i ett företag med stor framtidstro.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Skapa och upprätthålla Master Data för kunder, leverantörer och material i företrädesvis SAP och till viss del i AS400.
 • Samarbeta med och stötta upp teamet samt andra avdelningar genom problemlösande arbete i ERP-system.
 • Utveckla och kvalitetsförbättra företagets master data genom ständiga förbättringar av arbetsprocesser.
Vi söker dig som
 • Har en nyligen avslutad examen inom Systemutveckling, Ekonomi, IT, Service Management eller liknande, alternativt motsvarande praktiskt erfarenhet av liknande uppgifter.
 • Har goda kunskaper i Excel, det är meriterande om du även har en god kännedom av SAP.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Har ett intresse för att jobba brett i en analytisk och stödjande roll.
I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid de personliga kompetenserna.

Som person är du:
 • Noggrann
 • Ansvarstagande
 • Problemlösande
 • Kommunikativ
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, intialt 6 månader med god chans till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
 • Placering: Perstorp i nordvästra Skåne, möjlighet till distansarbete men närvaro på kontoret 1-2 dagar i veckan.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Perstorp önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Perstorp grundades redan i slutet av 1800-talet i Sverige och har sedan starten breddat sin marknad och arbetsbas för att numera vara ett internationellt företag med kontakter världen över. Perstorp arbetar idag för att utveckla sina globala kompetenser inom kemi och teknik för att omvandla basmaterial till högkvalitativa produkter för att ge sina kunder en konkurrenskraftig fördel. Perstorp har sitt svenska huvudkontor i just Perstorp och jobbar efter sina fyra grundvärderingar: care, responsability, reliability och focused innovation.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Perstorp
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga