SJR · Publicerad 10 okt

Sedan 1968 har Flowcrete Sweden AB utvecklat, tillverkat och marknadsfört ett stort urval fogfria golvbeläggningar för industriella och publika miljöer. Enastående design, teknisk support och rådgivningstjänster i allt, från en första förfrågan till installation, utgör kärnan i vår affärsfilosofi. Vårt mål är att ge varje kund, liten som stor, bästa möjliga produkter och service. Med vår breda förankring i branschen och ett nära samarbete med auktoriserade entreprenörer, erbjuder vi vår förenade kompetens. Flowcrete Sweden AB är en del av Flowcrete Group Ltd och verkar i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Vill du vara en del av ett framgångsrikt gäng? Drivs du av att arbeta i en miljö med högt i tak i en bred och ansvarsfull roll? För att möta ett ökat behov av rapportering, styrning och transparens söker Flowcrete en Financial Controller.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tjänsten är nyinrättad och det finns stora möjligheter att påverka och utveckla rollen och sätta din prägel givet bakgrund och erfarenhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stötta ekonomichefen vid månadsavslut, rapportering, budget, analys samt att upprätta säljstatistik. Du rapporterar även moms och ekonomisk statistik till SCB och branschorganisation.

Lämplig bakgrund
Du har ekonomiutbildning på högskolenivå, har några års erfarenhet av redovisning och ser nu fram emot att ta nästa steg. Du har goda kunskaper vad gäller affärssystem och Excel. Det är meriterande med erfarenhet av SOX. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och Flowcrete söker en jordnära lagspelare som är öppen och ser till företagets bästa. Någon som ser en utmaning i rutiner och brinner för siffror. För att trivas i denna roll är det även viktigt att du är kommunikativ, utåtriktad, stresstålig och lättsam.

Ansökan och information
Vill du vara med på Flowcretes fortsatta utveckling är du varmt välkommen med din ansökan, sök snarast då vi arbetar med löpande urval. I denna rekrytering samarbetar Flowcrete med SJR. Har du frågor om rollen eller processen hör du av dig till ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 nov
Ort
Perstorp
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var