Försvarsmakten · Publicerad 14 sept

Flottiljstaben utgör flottiljchefens stöd för att utarbeta beslutsunderlag och driva verksamheten. Härutöver skall flottiljstaben stödja chefer inom organisationen.

Flottiljstabens A 1 funktion stödjer flottiljen inom strategisk och operativ personaltjänst som exempelvis bemanning, lönebildning, personalförsörjning, rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering och personalutveckling.

Arbetsuppgifter
I rollen som HR-generalist kommer du att arbeta såväl operativt som strategiskt med olika HR-frågor men tyngpunkten kommer att bland annat fokuseras på uppgifter kopplade till lön såsom om att omhänderta Försvarsmaktens lönebildning, göra löneöversyn och löneanalys samt arbete med avtalsfrågor och förhandlingar. Du kommer att vara ett konsultativt stöd till våra chefer och medarbetare och även utveckla och förbättra rutiner/processer inom HR-området.

Kvalifikationer
För tjänsten krävs högskoleutbildning inom HR med lämplig inriktning för ovanstående arbetsuppgifter samt B-körkort.

Det är önskvärt att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i officepaketet samt förhandlingsvana. Du bör ha mångårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och det är önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta i en större organisation.

Personliga egenskaper
Som person är du utåtriktad som inger förtroende och är intresserad av att arbeta integrerat tillsammans med andra. Du kommer att arbeta mycket under eget ansvar, vilket kräver en stark drivkraft, idérikedom och förmåga att arbeta resultatinriktat.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper för tjänsten.

Försvarsmakten tillämpar provanställning på 6 månader

Vill Du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Personalchef Roger Krusberg 0457-47 10 11.

Fackliga företrädare:

Mikael Lundberg, SACO tel: 0457-47 10 95

Peter Bohnsack, OFR/S tel: 070-857 40 06

Jan-Anders Nilsson, SEKO tel: 073-422 23 40

Micael Ekdahl, OFR/O tel: 076-800 22 59

Välkommen med Din ansökan senast 2016-10-07
Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget