Försvarsmakten · Publicerad 5 sept 2019

Flottiljstaben är flottiljchefens stöd för att leda och följa upp verksamheten, utarbeta beslutsunderlag och även stödja övriga chefer inom förbandet.

Flottiljstabens HR funktion stödjer flottiljen inom strategisk och operativ personaltjänst som exempelvis bemanning, lönebildning, personalförsörjning, rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering och personalutveckling.

Som HR specialist rehabilitering ingår du i flottiljstabens HR funktion. Vi söker dig som vill ingå i vårt arbetslag och som vill bidra med din kunskap och personlighet. Vi arbetar både enskilt och tillsammans, där vi ständigt eftersträvar en hög kvalitet på vårt arbete.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som ett konsultativt stöd till chefer i rehabiliteringsärenden med en tydlig inriktning mot tidiga insatser och koppling till förebyggande arbetsmiljöarbete. Det ingår även att vägleda och stödja våra medarbetare och rekryter samt att bistå dem med kontakter gentemot försäkringsbolag och Försäkringskassan. Du kommer även att vara delaktig i processerna före, under och efter insats såväl nationellt som internationellt genom att befattningen innefattar kontaktyta för veteraner och anhöriga inom Blekinge flygflottilj.

Du kommer kontinuerligt att arbeta med utveckling och uppföljning av rehabiliteringsprocesserna samt att agera som språkrör för rehabilitering och genomföra utbildningar inom området. Befattningen innebär även övrigt förekommande arbetsuppgifter inom HR-området.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs högskoletbildning inom HR alternativt kompetens och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi har verksamhet utanför Ronneby så tjänsten kräver att du har B-körkort.

Då krigsplacering ingår i tjänsten krävs en god fysisk kondition samt en godkänd läkarundersökning.

Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda kunskaper i officepaketet.

Som person är Du:

Vi söker dig som är kommunikativ, utåtriktad och har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är en driven person som är orädd, tar egna initiativ och verkar för utveckling och förbättring inom HR-området. Du har förmågan att driva flera projekt parallellt och är ansvarsfull, lojal samt noggrann i ditt arbete. För att lyckas i uppdraget ser vi även att du behöver vara en förtroendeingivande, lyhörd och relationsbyggande person.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper för tjänsten.

Försvarsmakten tillämpar provanställning på 6 månader

Vill Du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Personalchef Roger Krusberg 0457-47 10 11.

Fackliga företrädare:

Peter Bohnsack, OFR/S tel 070-857 40 06

Jan-Anders Nilsson, SEKO tel 073-422 23 40

Hans Bergwall, OFR/O tel 070-949 06 08

För att söka går du in på www.forsvarsmakten.se/jobbahär/ledigatjänster

Välkommen med Din ansökan senast 2019-09-22

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
22 sept 2019
Ort
Ronneby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga