Försvarsmakten · Publicerad 11 dec

till 24.Flygbaskompaniet
Vill du vara med och bidra med din kunskap och personlighet till en arbetsplats som präglas av motiverade och engagerade medarbetare som har en serviceinriktad roll där vi dagligen samverkar med andra avdelningar och har en kontinuerlig kontakt med våra kunder.
Då kan du vara den vi söker!
Du kommer att arbeta på 244 Sambandstroppen (Teledrift) vars uppgift är att säkerställa teknisk drift och underhåll av Ronneby Flottiljflygplats men skall även vara beredd att stödja vad gäller andra uppgifter kopplade till 24.Flygbaskompaniet som vi tillhör organisatoriskt.
För oss är det viktigt att vi har en positiv framtoning, att vi hjälps åt och att alla gör sitt bästa och eftersträvar arbetsglädje och hög kvalité i det vi gör och har du samma ambition kommer du att trivas hos oss.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med att säkerställa drift och underhåll inklusive felsökning och reparation av bl.a. nedanstående typer av system
Tekniska utrustningar som finns runt en flygplats där bl.a. flygtrafiksystem, IT- system, meteorologisystem, radarsystem, strömförsörjningssystem mm ingår.
Transmissionsresurser så som fiber och kopparnät med tillhörande ändutrustningar
Medverkan vid materiel- och systemutbyggnader
Uppföljning av teknisk dokumentation
Krav:
Lägst Godkänd Gymnasieutbildning inriktning mot el/tele/data eller motsvarande.
Svensk medborgare
B-körkort
Godkänd läkarundersökning
Godkända fysiska tester
Meriterande:
Erfarenhet och/eller utbildning från nedanstående områden:
Transmissionsteknik (analog och digital)
Radioteknik
Analog- och digitalteknik

IT-system
Radarteknik
Elkraft
Motorteknik, mekanik
Personliga egenskaper:
Vi ser att du har en god förmåga att arbeta självständigt och kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter, samtidigt är det även viktigt att vara en god lagkamrat samt förmåga att sammarbeta med olika intressenter både internt och externt så vi når våra uppsatta mål.
Vi tror att en förutsättning för goda resultat är prestigelöshet, struktur, noggrannhet samt förmågan att vara resultatinriktad.
Tidvis är arbetsbelastningen hög vilket innebär att du ska vara stresstålig samt vara tydlig och kommunikativ. Som person ser vi att du är serviceinriktad, flexibel och har ett högt säkerhetstänkande. Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten för tjänsten.
Övrigt:
Tjänsten är en tillsvidare anställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Helgarbete, kvällstjänstgöring och beredskap förekommer. Utbildning och övningar genomförs regelbundet vilket medför att resor i tjänsten och tjänstgöring på annan ort förekommer.
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Troppchef Sonny Jönsson 070-565 17 53
Fackliga företrädare: är Hans Bergvall, OFR/O tfn 070 -949 06 08, Lars Bengtsson,
SACO tfn 0457-47 17 01, Peter Bohnsack, OFR/S tfn 070-857 40 06 , Jan-Anders
Nilsson, SEKO tfn 073-422 23
Välkommen med din ansökan senast 2019-01-13.
Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet