Försvarsmakten · Publicerad 6 dec

Markverkstäderna utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och tekniskt systemstöd, i form av tillsyner, teknisk systemstöd, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar och inte minst reparationer.

Arbetsuppgifter

Som produktionshandläggare vid Mv Syd kommer du att arbeta med produktionsstöd i Marverkstadens ledning. Det är ett varierande arbete där ingen dag är den andre lik. Du kommer att;
 • Handlägga sektionens ärenden inom arbetsmiljö, kvalité, miljö och säkerhetsfrågor
 • Stödja sektionens arbete med utbildningsplanering och upprättande av plan samt bevakning och uppföljning av densamma.
 • Stödja sektionens chefer inom personalområdet med administration av IT-behörigheter, ID-kort, personalförteckningar, kompetensförteckningar och kontakt med företagshälsovård
Rollen har en sammanhållande funktion inom sektionen för utlandsstöd och säkerhetsarbete, även för gemensamma inventeringar och mindre interna projekt. Det ingår även att stödja sektionens kontorsadministration med t ex dokumentation och inköp av gemensam utrustning.

Kvalifikationer
 • 2- eller 3-årig gymnasieutbildning med inriktning administration eller motsvarande utbildning eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
 • Erfarenhet av arbete som administratör
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Goda datorkunskaper i MS Officepaketet
 • B-körkort
MERITERANDE
 • Erfarenhet av certifierat kvalitetsledningssystem, systematiskt arbetsmiljöarbete, skyddsorganisation, riskanalyser, skyddsronder, åtgärdsplaner
 • Kunskap om Försvarets Materielverk och Försvarsmakten
 • Utbildning inom arbetsmiljö, kvalitet och personalområdena
PERSONLIGA EGENSKAPER/FÖRUTSÄTTNINGAR

Som person ser vi att du är serviceminded och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du besitter även en ekonomisk medvetenhet där du fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv. Du har ett strukturerat arbetssätt där du planerar, organiserar och prioriterar dina arbeten på ett effektivt sätt. Du är lugn, stabil och kontrollerad i pressade situationer. Du har förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på ditt jobb.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Befattningen är civil tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten innebär resor.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:

Sven Wildmark, Peter Goos 046- 368000

Fackliga representanter: (växel 035-266 20 00)
SACO: Nermina Dzanic
OFR-S: Roland Kramer
SEKO: Jörgen Jansson
OFR-O: Anders Norén

Övrigt

Vi vill ha din ansökan senast 2019-01-06

Ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet motiverar du varför du är lämplig för denna befattning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Vid FMTS finns insatsförbandet 1:a tekniska bataljon. Bataljonen har förutom i Halmstad verksamhet i Revinge, Eksjö, Skövde, Kungsängen och Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga