Water Jet Sweden AB · Publicerad 25 nov 2021

Vi söker en redovisningsekonom

Om Jobbet
Att arbeta hos Water Jet Sweden innebär att ingå i en internationell miljö, där kontakt med länder världen runt ingår i den dagliga rutinen. Många medarbetare har arbetat många år i företaget och vi är med rätta stolta över vår personals yrkesskicklighet och färdigheter.

Nyckelord vi har gemensamt är:
  • Kvalitet – i produktion, service och val av leverantörer
  • Hållbarhet – i synsätt, produktkoncept och -konstruktion
  • Kundfokus – i affärsprocesser, relationer och produktlösningar
Vi erbjuder karriärmöjligheter genom utveckling av yrkeskompetenser inom bland annat vattenskärning, maskinkonstruktion, maskinteknik, elektroteknik, programutveckling och ekonomi – men också inom försäljning, kundsupport, kundutbildning och maskininstallation.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta på en ekonomiavdelning där du i rollen som redovisningsekonom har varierande arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara löpande redovisning, bokslutsarbete, skattehantering och rapportering.

Utöver detta ingår även ansvar för moms- och skatteredovisning, upprättande av deklarationer och årsredovisningar samt kundkontakter både internt och externt till såväl internationella kunder som internationella bolag inom koncernen.

Tjänsten innebär även arbete med kundreskontra och fakturering, leverantörsreskontra, anläggningsredovisning och rapportering till myndigheter. Redovisningsansvar för utländskt dotterbolag samt avstämning gentemot moderbolaget ingår som löpande arbetsuppgifter.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi samt några års erfarenhet av en liknande roll. Relevant utbildningsbakgrund är civilekonom med redovisningsprofil

Kvalifikationer för tjänsten innebär fördjupade kunskaper inom redovisningsområdet och framför allt externredovisning. Detta syftar till att kunna förstå principerna bakom värderingar och periodiseringar samt att kunna redovisa och upprätta delårsbokslut samt delar i årsredovisning.

Andra egenskaper som krävs är en god förmåga att strukturera arbetet. Utan svårighet utrycka sig i tal och skrift såväl på svenska som engelska.

Som person har du lätt för att samarbeta är flexibel, social och gillar utmaningar. Du gillar att ta egna initiativ och att jobba proaktivt. Är du dessutom nyfiken, driven och prestigelös då är du den vi söker.

Lön och anställningsvillkor
Heltid. Lön enligt avtal

Ansökan
För den här tjänsten sker urval löpande och tjänsten tillsätts efterhand. Skicka därför in din ansökan omgående. Du skickar din ansökan till resources@waterjet.se. För frågor vänligen kontakta Michael Persberg 0457-45 54 50 eller via mejl enligt ovan. Välkommen med din ansökan redan idag! Passa på att besöka vår hemsida för att ta reda på mer om osswww.waterjet.se

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
En framgångsrik jakt på mätbara kundfördelar
1993 byggde vi vattenskärningsmaskiner i ett privat garage. Idag finns våra maskinkunder i mer än 40 länder. Vår hemstad Ronneby i södra Sverige har blivit ett världsbekant FoU-center där vetenskapliga institutioner, vattenskärningsindustrin och kommunen har gått samman för att utveckla morgondagens vattenskärningsteknik.

Vår affärsidé
"Water Jet Sweden ska utveckla, tillverka och marknadsföra avancerade lösningar för vattenskärning och tillhandahålla ett eftermarknadsutbud med hög kvalitet på service och reservdelar."
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 jan 2022
Ort
Ronneby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga