SJR · Publicerad 29 okt 2019

Om tjänsten

Har du ambitionen att göra karriär inom treasury samt har ett utpräglat intresse för system och att få bidra till att effektivisera processer? Låter det dessutom tilltalande att få arbeta på ett stort, internationellt och välkänt bolag där du får vara med och utveckla den nya generationens treasury funktion? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi vill utöka vårt team med en nyfiken och systemintresserad Cash Manager som vill arbeta i en bred och varierad roll. Tjänsten ingår i Group Treasury på Telia Company med totalt 19 medarbetare som förutom Treasury också omfattar Telias Pensionsstiftelse och Telia Försäkring. Rollen ingår i teamet Treasury operations med 11 medarbetare och du rapporterar till Head of Treasury Operations.

Du kommer att vara en del av den dagliga transaktions-hanteringen av våra finansiella transaktioner och vår cash management struktur för samtliga verksamheter inom Group Treasury, dvs Treasury, Pensionsstiftelsen och Försäkringsbolaget. Det innebär betalningar, avstämningar, administration av cash pooler, försäkringsadministration, kapitalförvaltningsadministration och andra löpande uppgifter som förekommer i vår verksamhet. I kombination med det löpande arbetet kommer du att lägga en väsentlig del av din tid på utveckling av våra processer och de system och verktyg som används i verksamheten. Vi kommer i närtid att implementera eBAM som du kommer att vara engagerad i. Över tid utvecklas du till användarexpert av de system vi använder, för närvarande huvudsakligen Office 365, Wall Street Suite och OmniFi. Du kommer också vara engagerad i att implementera nya verktyg och system i vår verksamhet och det ingår i dina uppgifter att också supportera Pensionsstiftelsen och Försäkringsbolaget i systemfrågor.

Vi sitter sedan ett par år tillbaka i ett nybyggt kontor i Arenastaden, nära Solna station, där Telia samlat alla medarbetare i Stockholmsregionen. Kontoret är aktivitetsbaserat och vi har ett modernt arbetssätt som bland annat innebär ett stort inslag av digitala hjälpmedel och mycket kontakter med andra delar inom företaget.

Din bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom eller civilingenjör och som har några års erfarenhet från ett corporate treasury, bank, systemleverantör eller från ett kapitalförvaltningsbolag. Du har ett stort systemintresse och har goda kunskaper i Microsoft Office. Då vi verkar i en internationell miljö så är dina kunskaper i engelska utmärkta både i tal och i skrift.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en stark egen drivkraft, vill göra skillnad på jobbet och ser möjligheter med förändringar. Du är en prestigelös och flexibel person som trivs med varierade uppgifter. Du är en analytisk problemlösare som tar initiativ till att förbättra, utveckla och automatisera processer. Du är en lagspelare som är bra på att samarbeta och kommunicera med andra människor. Vi tror också att du är en nyfiken person som vill vara delaktig i att driva utvecklingen av vår treasuryavdelning samt vill växa i rollen.

Om företaget

Vi är Telia Company, den nya generationens telekomföretag. Våra cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder och vårt huvudkontor ligger mitt i teknik- och innovationshjärtat Stockholm

Ansökan

I denna rekrytering har Telia Company valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat på 070 4715908. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-11-11.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Welcome to Telia - Home to your next big opportunity!

Titel: Systemintresserad Cash Manager
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 dec 2019
Ort
Salem
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga