Salems kommun · Publicerad 22 sept 2020

Arbetsuppgifter

Tjänsten som utredare har stor bredd och omfattar kvalificerat utredningsarbete, strategisk verksamhetsplanering, sakkunnig inom offentlig upphandling och anbudsförfaranden. I tjänsten ingår Lex Sarah-utredningar, kvalitets- och verksamhetsutveckling, omvärldsanalys, svara på remisser och motioner, tillsyner av egen regi och externa utförare och vara väl insatt i upphandling och anbudsförfarande. I tjänsten ingår även arbete med utredning, uppföljning, utvärdering och analys kopplat till den nationella och kommunala styrningen av socialtjänsten.

Du har en viktig roll i allt ifrån upphandling till GDPR. Du planerar på egen hand eller i team för utredningsuppdrag som kan komma från socialchef, ledningsgrupp eller initieras av den politiska nämnden.

I rollen som utredare kommer du att vara direktunderställd socialchefen och har till uppgift att förse förvaltningens olika verksamheter med stöd samt bereda förvaltningsgemensamma ärenden till nämnd och förvaltningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Utbildad jurist eller ekonom, alternativt annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer är likvärdig. Meriterande är om du har arbetat som upphandlare och lämnat anbud samt erfarenhet av GDPR och klassa. Du är självgående, flexibel och stresstålig och har lätt för att samarbeta med andra.

Stor vikt fästs vid personlig lämplighet där hög kapacitet är viktigt.

Anställningsvillkor

Föräldravikariat ett år, Heltid

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2020-09-30

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Salems kommun tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga