Almab Storvik AB · Publicerad 12 feb 2021

Erfaren Maskinkonstruktör till ALMAB Storvik AB

Brinner du för problemlösning? ALMAB Storvik AB fortsätter stärka vår position på marknaden och vi söker nu en konstruktör till vårt kontor i Storvik!

Om tjänsten

Som konstruktör hos oss är du delaktig i hela processen, från idé till driftsättning. Jobbet är varierat och varje uppdrag unikt. Vi arbetar med frihet under ansvar och hos oss kan du vänta dig en innehållsrik vardag. I rollen som konstruktör är du en del av ett drivet och sammansvetsat team - ett fantastiskt kul jobb om du frågar oss!

Almab skiftar nu fokus till att lägga mer energi på strategisk utveckling inom konstruktionsavdelningen. Uppgifterna kommer bestå av problemlösning och utveckling av nya funktioner och tillvägagångsätt på våra maskiner till sågverksindustrin.

Du kommer dagligen arbeta med mekaniska, pneumatiska, linjära samt elektriska system med högt ställda krav på kapacitet och tillförlitlighet.
Arbetet sker i projektform med nära samarbete med övriga konstruktörer, projektledare, inköp, produktion och marknad.

Som konstruktör kan det bli aktuellt med besök i samband med montage och driftsättning, sannolikt hos en kund någonstans i norra
Europa.

Din profil

Vi söker dig som brinner för produktutveckling och drivs av nya utmaningar. För att lyckas hos oss behöver du ha en väl utvecklad förmåga att hitta kostnadseffektiva lösningar med olika typer av begränsande förutsättningar. Som person är du resultatdriven, noggrann och är van att arbeta mot deadlines. Du gläds av att arbeta med mekanik och automation, som är ett område där du har hög kompetens.

Du besitter god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Erfarenhet från sågverksindustrin är meriterande och/eller erfarenhet från tillverkning/montage av maskiner. Kunskaper i Autodesk Inventor ser vi som meriterande. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet från konstruktion samt högskoleutbildning exempelvis maskiningenjör.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Konstruktionschef
Victor Granath på 073-510 24 83, victor.granath@almab.se.

Skicka din ansökan till almab@almab.se så snart som möjligt eftersom urval kommer att ske löpande. Ansökan bör innehålla meritförteckning, personligt brev och betyg från skola och tidigare arbetsgivare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ALMAB Storvik AB utvecklar och marknadsför utrustning för automatisering av sågverk och hyvlerier i Europa. Företaget grundades 1928 och är idag branschledande i Norden inom flera segment.

Huvudkontor och den egna verkstaden ligger i Storvik, Gästrikland.

Bolaget har 30 anställda och omsätter ca
90 miljoner årligen.


ALMAB Storvik AB
ingår ARA Technology Group.
Läs mer på www.almab.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 apr 2021
Ort
Sandviken
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör

Inga fler jobb från Almab Storvik AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga