Midtrailer · Publicerad Igår 00:00

Arbetsbeskrivning

I samarbete med Montico söker Midtrailer nu en Reklamations- och Kvalitetsansvarig till kontoret i Sävsjö. I den här rollen kommer du att arbeta med en stor variation och bredd av arbetsuppgifter inom reklamationshantering och kvalitet.
Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter är:
  • Ansvar för avvikelsehantering. Detta ansvar innefattar hela kedjan från att bedöma skador, kundreklamationer eller kvalitetsavvikelser till att fastställa vad som gått fel och sedan föreslå förbättringar. Arbetet bedrivs tillsammans med processägare, leverantörer och innebär kundkontakt.
  • Systematiskt förbättringsarbete.
  • Intern kontroll. Ansvar för att genomföra systematiska kontroller av interna processer, ta fram arbetsinstruktioner m.m.
  • Ansvar för ISO- systemet. Man arbetar efter ISO 9000:1 och det ingår i ditt ansvar att se till att revision utförs samt att systemet uppdateras.
  • Produktutveckling av befintliga produkter. Detta innefattar t.ex. att marknad önskar en förbättring på en produkt/tjänst för att kunna ge marknaden det den efterfrågar. Som kvalitetsansvarig förväntas du driva detta tillsammans med den som äger processen.
Du kommer att samarbeta mycket med olika funktioner internt, bl.a. support och produktion. Du rapporterar till VD.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet inom ett eller flera av arbetsuppgifterna vi nämnt ovan. Du har en teknisk bakgrund med erfarenhet från tillverkande industri. Som person är du en initiativtagande, självständig och drivande person som tar ett stort ansvar för ditt område. Du är noggrann och har förmågan att analysera kvalitetsbrister samt vidta de åtgärder som krävs. Du har god samarbetsförmåga och kommunicerar väl både på svenska och engelska i tal och skrift. Din IT-vana är god och du behärskar Office-programmen samt har erfarenhet av arbete i affärssystem.
Känner du för en ny utmaning i ett företag med korta beslutsvägar? Vill du jobba med starka varumärken med kvalitet som signum? Har du erfarenhet av kvalitetsarbete inom industrin?
Vi ser fram emot att få din ansökan omgående!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
MidTrailer AB tillverkar alla typer av släpvagnar och har lång erfarenhet av specialbyggnationer. MidTrailer AB har ett komplett sortiment av tillbehör och reservdelar till alla släpvagnar som man tillverkar.
När man använder en släpvagn som tillverkats av MidTrailer AB kan man alltid lita på att det håller hög kvalitet oavsett om det är ett Sävsjösläp, en Reko Trailer, en NIWE Trailer eller en Pongratz Trailer. Mid Trailer AB är det flexibla företaget som tillverkar släpvagnar för svenska förhållanden. Fabriken ligger i småländska Sävsjö där tillverkning har skett sedan 1976. Släpvagnarna har utvecklats genom tiderna av kundernas behov av stabilitet, funktion, lång livslängd och ett stort intresse för just släpvagnar.
Man är 33 anställda och omsätter ca 84 miljoner kr.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 2 oktober, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt
Ort
Sävsjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Montico

Inga fler liknande jobb tillgängliga