Becker Industrial Coatings AB · Publicerad 23 aug

Vi söker nu en analytisk och utvecklingsorienterad Controller till Becker Industrial Coatings AB. Som Controller rapporterar du till ekonomichefen och har samtidigt ett nära samarbete med både verksamhetschefer i organisationen och dina kollegor på ekonomiavdelningen. Denna roll ger dig möjlighet till ett utvecklande och varierande arbete och för rätt person erbjuds en spännande möjlighet att ta sitt nästa kliv i karriären. Din arbetsplats är på Beckers kontor i Märsta.

Ansvarsområden
  • Uppföljning/analys och rapportering till verksamhetschefer för affärsområdena, samt till produktionsledningen
  • Upprättande av investeringsunderlag
  • Produktkalkylering samt underhåll och utveckling av modeller inom detta
  • Delaktig i budget- och prognosarbetet
  • Delaktig i bokslut och rapportering
  • Delta i projekt samt arbeta med ad hoc-uppgifter
Kvalifikationer och erfarenhet

Du är civilekonom eller motsvarande med ett par års erfarenhet av att arbeta i en ekonomirelaterad roll efter studierna. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en producerande verksamhet och med ett större affärssystem. Du är trygg i det engelska språket såväl i tal som skrift. Har du tidigare arbetat i Dynamics AX och AARO är det bonus men inget krav.

Personliga egenskaper

För att trivas och vara framgångsrik i denna roll är du en strukturerad person som har lätt för att ta till dig ny information. Du är en driven person som trivs i en miljö med högt tempo i ett producerande företag. I rollen som Controller på Beckers behöver du vara en trygg person som är van att arbeta i en internationell miljö. Du är prestigelös och du har lätt för att bygga relationer och samarbeta. Som person är du strategisk och analytisk med en god kommunikativ förmåga.

Vad kan Beckers erbjuda dig?

Stimulerande och kreativa arbetsuppgifter för dig som vill utvecklas inom ett marknadsledande bolag inom den kemiska industrin med både nationella och internationella kontakter. Vi arbetar långsiktigt både med våra kunder och med vår egen personal för att skapa goda framtida resultat!

Placeringsort: Stockholm.

Om Beckers

Becker Industrial Coatings är Europas ledande färgtillverkare inom metall- och plastindustrin. Företaget ingår i Becker-koncernen, som globalt består av 1 800 anställda varav 200 är placerade i Märsta, som ligger mellan Stockholm och Uppsala. Läs mer om oss på www.beckers-group.com

I denna rekryteringsprocess samarbetar Beckers med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erna Stamming på 070-750 22 76 eller kandidatansvarig Jenny Molander på 073-80 80 511.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 okt
Ort
Sigtuna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Meritmind AB