Gazella AB · Publicerad 18 nov 2019

Gazella söker nu en redovisningsekonom till ett fartfyllt företag med huvudkontor i Arlanda-området. Det är perfekt för dig som vill ta nästa kliv i karriären och som vill utvecklas som ekonom!

Företaget präglas av en kreativ och välkomnande företagskultur, befinner sig just nu i en mycket intressant och spännande utvecklingsfas. Som redovisningsekonom har du en fartfylld vardag i en bred tjänst, där du arbetar nära din chef. Här ges du stora möjligheter att få utveckla dina kunskaper inom redovisning och få vara delaktig i flertalet projekt. Tjänsten är en hyrrekrytering och avses starta senast under december månad. Vi kommer att intervjua kandidater löpande, så skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Ansvara för bolagets löpande bokföring.
  • Hantera leverantörsfakturor.
  • Utföra avstämningar vid månadsbokslut.
  • Momsredovisning.
  • Projektarbete.
  • Möjlighet att utvecklas i bokslutsarbete samt redovisning av löner.
Erfarenhet
Till denna roll söker vi dig med cirka 2–4 års erfarenhet av redovisning. Du har mycket goda kunskaper i Excel och du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi tror att du är proaktiv, lösningsorienterad och positiv. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är självgående och genomför ditt arbete ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i samtliga processer. Som person är du initiativrik och gillar att arbeta med många kontaktytor. Du uppskattar att arbeta nära dina arbetskamrater och trivs med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du är orädd när det kommer till att dra igång nya projekt eller hjälpa till där det behövs.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan. Ansvarig kontaktperson är Daniel Wessberger.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 jan 2020
Ort
Sigtuna
Anställning
Vikariat
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga