Lundquist och Lindroth · Publicerad 24 aug 2021

" Som snickerisäljare arbetar du med försäljning och rådgivning inom kök, dörrar, fönster och specialsnickerier till yrkeskunder. Du arbetar individuellt och som del i ett team. Du besöker dina kunder på arbetsplats och representerar företaget vid försäljnings- och kundaktiviteter. Du handlägger förfrågningar och offerter, skriver order och arbetar aktivt med kunderna beträffande materialval, leveransplaner och problemlösning"

Sök snarast då vi arbetar med löpande urval.

Vi söker dig som är utåtriktad, strukturerad och som har förmågan att bygga långsiktigt goda relationer till nya och befintliga kunder. Vi tror att du har några års erfarenhet av snickeriförsäljning i vår bransch, goda produktkunskaper inom snickerier och att du gillar försäljning.

Tycker du om en arbetsplats med högt i tak och med ett enormt driv och fokus

påförsäljning, då är vi precis rätt för dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Lundquist & Lindroth lagerhåller ett brett sortiment av trävaror och byggmaterial, särskilt anpassat för yrkeskunders behov. I vår butik finner du de mest efterfrågade järnvaror, verktygen och förnödenheterna. Vi har gjort det enkelt att välja rätt, hela vårt sortiment är miljögranskat.

Vi ingår i Nordströms som har elva brädgårdar och levererar trävaror och byggmaterial till yrkeskunder och storförbrukare i Stockholm (Södermalms Trä Nordströms Trä), Djursholm, Uppsala, Sigtuna, Södertälje, Nyköping, Norrköping, Västerås och Linköping. Koncernen har 310 anställda och omsatte 2019 ca 1 600 miljoner
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 okt 2021
Ort
Sigtuna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga