SJR · Publicerad 17 nov

Vi söker en Business Controller till ett uppdrag på minst 12 månader med start omgående till vår kund i norrort. Du kommer arbeta tillsammans med två kollegor i liknande roller och vara ansvarig för två affärsområden.

Arbetsuppgifterna innebär:
  • Verksamhetsanalyser
  • Analys månadsbokslut
  • Prognos och budget
  • Uppföljning av utfall
  • Avräkning resultat och vinst
  • Räkna på investeringar och förvärv
  • Förbättra och effektivisera processer
Det ingår en del resor, max 1/dag i vecka, till någon av kundens anläggningar eller till HQ i Solna.

Lämplig bakgrund

Du är van att arbeta i Excel på pivot-nivå. Analys görs i Cognos och konsolidering i Hyperion samt en del andra mindra stödsystem. Meriterande med erfarenhet av att arbeta med projektredovisning.

Du har minst 7 års erfarenhet med en bakgrund inom tillverkande industri, logistik, transport eller motsvarande. Som person är du proaktiv, kommunikativ och initiativtagande.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 jan
Ort
Sigtuna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga