Swedavia Koncern · Publicerad 15 apr 2019

Beläggningsspecialist med inriktning asfalt till Swedavia Konsult

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Swedavia Konsult är en konsultverksamhet inom Swedavia AB som leder alltifrån utredningar, analyser och förstudier till genomförande av projekt och uppdrag på Swedavias och andra kunders flygplatser. Vi befinner oss mitt i navet av en svensk flygplatsverksamhet under utveckling och vi har en drivande roll inom byggnation, teknikutveckling och management. Vi genomför uppdrag inom hela
Swedavia och deltar i arbeten i terminaler, på flygfälten, inom marknadsorienterade projekt, och i verksamhetsutvecklande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Tjänstens huvudsakliga område är att vara ett stöd till verksamheten och de anläggningsprojekt samt uppdrag som genomförs på våra flygplatser. Som beläggningsspecialist utför du utredningar i tidigt stadie och under projekten och uppdragen är du ett stöd genom att säkerställa att kravställning och konstruktion blir rätt enligt de ställda funktionskrav som finns på asfaltsbeläggningar. Du är med från det att behovet uppstår till det att entreprenaden är godkänd. Under entreprenaden är du Swedavias representant som kontrollant och säkerställer att produktionen går rätt till. Du kan också ta rollen som projekt- och byggledare för anläggningsprojekt med hårdgjorda ytor.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet av beläggningsarbeten, gärna som Platschef, Arbetsledare eller Kontrollant. Du har en relevant utbildning inom mark och anläggning och är en målinriktad, proaktiv och affärsmässig person. Du arbetar strukturerat, systematiskt och trivs med att jobba självständigt, i grupp eller i projekt.

Då tjänsten innefattar många kontakter med både externa och interna kunder är det viktigt att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och har lätt för att skapa kontakter.

Vi erbjuder
Om du känner igen dig i ovanstående erbjuder vi dig en rolig och utmanande vardag tillsammans med, om vi själva får säga det, Sveriges trevligaste kollegor!

På våra flygplatser
möter vi hela världen, varje dag. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, det är en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt genomför vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt
Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Stockholm-Arlanda, alternativt Norrköping och/eller Göteborg.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning, läs mer om vad det innebär på; https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 9 juni 2019. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga